For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Kaffemaskiner / Melkeskummer

Melkeskummer

Utforsk vårt utvalg av melkeskummere og ta kaffedrikkeopplevelsen din til nye høyder. Enten du er en entusiastisk hjemmebarista eller en profesjonell barista på en kafé eller restaurant, er en høykvalitets melkeskummer et uunnværlig verktøy for å skape kremet og luftig melkeskum for dine favorittdrikker.

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
Melkeskummer 50's Style
Lagervare
SMEG
2 350 nok 2 562,50 nok
  • Hvit
  • Krem
  • Pastellblått
  • Pastellgrønn
  • Rosa
  • Rød
  • Svart
1 artikkel

Hva kan man gjøre med en melkeskummer?

En melkeskummer åpner for en verden av muligheter når det gjelder å lage forskjellige kaffedrikker og desserter. Med en melkeskummer kan du enkelt og raskt skumme melk for å lage lattes, cappuccinos, macchiatos og andre kaffespesialiteter. I tillegg kan du bruke en melkeskummer for å skumme melk til å toppe varm sjokolade, te eller forskjellige desserter for å legge til et ekstra preg av luksus.

Kan man lage skummet melk med en håndmikser?

Ja, det er mulig å skumme melk med en håndmikser, men resultatet kan variere og det kan kreve litt øvelse for å oppnå det ønskede skummet. For å skumme melk med en håndmikser bør du først varme opp melken og deretter bruke mikseren til å skumme den manuelt. Det er viktig å bruke en dyp bolle for å minimere søl og å holde mikseren i riktig vinkel for å skape luftig skum.

Kan man skumme kald melk?

Ja, det er mulig å skumme kald melk med en melkeskummer, men resultatet kan være annerledes enn når du bruker varm melk. Med noen avanserte melkeskummere kan du skumme kald melk for å lage kalde drikker som islatte eller iskaffe. Imidlertid er det mer vanlig å skumme varm melk for å oppnå det beste og mest kremete skummet.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter