For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Møbler til lunsjrom / Bord til lunsjrom

Bord til lunsjrom

Vi tilbyr et bredt sortiment av bord til lunsjrom med omgående levering. Normalt er samtlige av disse produktene på lager, og leveringstiden er bare noen arbeidsdager. Kjøpsguide bord til lunsjrom>>

Sortering:
Artikler per side:
2 artikler
Bord Adapt, 2 størrelser
Lagervare
inoff.
fra 8 262,50 nok 10 037,50 nok
2 artikler

 

 

Kjøpsguide bord til lunsjrom

Trenger du nye bord til lunsjrommet på arbeidsplassen eller restauranten? Når det gjelder lunsjromsbord må de være praktiske og letthåndterlige. Valget av bord avhenger naturligvis av hvordan lokalet ditt ser ut, og av hvor mange som benytter lunsjrommet. Du kan velge å kjøpe bordene og stolene separat og matche selv, eller gjøre det enkelt for deg selv og kjøpe et sett. Det kan være praktisk dersom lokalet krever et stort antall bord, og der du vil at alt skal gå i samme stil.

Hvilket bord som er riktig for deg, avhenger naturligvis mye av hvilket behov du har, og hvor lunsjromsbordet skal brukes. Her skal vi gå gjennom noen egenskaper for bordene som kan være verdt å ta en ekstra titt på.

Viktig å tenke på når du velger lunsjromsbord

Størrelse kontra kvantitet

Bord er ofte litt store og klumpete, og en viktig vurdering du kan bli stilt ovenfor, er om du skal prioritere størrelse eller den øvrige plassen. Det vil si hvor stor plass bordet kan ta opp, og hvor mye plass du må spare til andre ting. Handler det om en stor arbeidsplass der mange spiser lunsj samtidig, eller en lunsjrestaurant, må du som regel få plass til flere antall bord. Da må du tenke på hvor mange som skal få plass ved hvert bord, samt hvor mange bord du vil innrede med. Skal du velge langbord eller møblere med mindre grupper? Et tips er å skaffe nedfellbare bord der du enkelt kan felle dem sammen dersom de ikke trengs, eller om du vil bruke lokalet til noe annet.

Er det derimot et lunsjrom der det kommer folk og spiser på ulike tider, kan store bord lett føles litt ødslige, og en anbefaling da er å møblere med mindre bord i grupper.

Matche med lunsjromsstoler

Selvsagt er det viktig hvilke lunsjromsstoler du har tenkt å bruke i kombinasjon med bordet. Bordet er jo ingenting uten stoler. Velger du å kjøpe ferdige sett, er det allerede tilpasset og klart. Da handler det mer om at du skal velge design og farge. Men du kan også mikse og matche som du vil med stoler og bord. Når du kjøper bord til lunsjrom, må du også tenke på hvordan lunsjrommet ser ut ellers, og hvilke stoler som er tiltenkt til bordet. Velg samme design eller bryt med et annet design for å skape litt liv i innredningen. Skal rommet også brukes til møter, kan det være verdt å satse på stoler som har sete med trekk eller er stoppet, med eller uten armlener.

Design

Selvsagt er bordets utseende veldig viktig. At det er fint, er en viktig faktor, uansett hvilket miljø det er tiltenkt. Men fremfor alt må et lunsjromsbord være praktisk med en slitesterk overflate, ettersom det kommer til å bli utsatt for mye slitasje. Det må være slitesterkt og samtidig lett å tørke av. En mørkere bordplate og understell kan oppleves som koseligere, mens hvitt og krom kan føles som at det gir mer plass.

Miljø

En veldig viktig faktor er såklart hvilket miljø man har tenkt å plassere lunsjromsbordet i. På en restaurant eller i andre offentlige miljøer bør det kanskje være mest fokus på funksjonalitet. Det er jo stadig større krav til at bordet må tåle litt slitasje og bruk fra mange ulike besøkende. Det må være stødig og stabilt. Handler det om et mer privat sted og et mindre lunsjrom på arbeidsplassen, kan man være litt friere, ettersom trykket på møblene ikke er like stort.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter