Med vårt store utvalg av restaurantbord kan vi tilby det meste. Alt fra komplette bord til bordplater og bordunderstell kan man velge fritt blant som man vil. Bordunderstell kan man velge i ulike høyder for å få et restaurantbord eller barbord. Mange av våre bord finnes på lager for omgående levering. Kjøpsguide restaurantbord >>
Sortering:
Artikler per side:
fra 1 737,50 nok
2 300 nok
-37%
Corbetta
fra 1 737,50 nok
2 462,50 nok
-35%
Corbetta
fra 1 487,50 nok
2 100 nok
-32%
Nardi
fra 1 187,50 nok
1 525 nok
Corbetta
fra 1 187,50 nok
1 675 nok
-35%
Corbetta
fra 1 675 nok
2 362,50 nok
-29%
Corbetta
fra 2 037,50 nok
2 950 nok
-37%
Corbetta
fra 1 487,50 nok
2 100 nok
-29%
Nardi
fra 1 200 nok
1 525 nok
Nardi
fra 2 612,50 nok
3 950 nok
Corbetta
fra 2 087,50 nok
2 987,50 nok
-38%
Corbetta
fra 1 487,50 nok
2 100 nok
-34%
Corbetta
fra 1 737,50 nok
2 462,50 nok
-37%
Corbetta
fra 1 262,50 nok
1 787,50 nok
-30%
Corbetta
fra 2 087,50 nok
2 987,50 nok
-27%
Corbetta
fra 1 737,50 nok
2 462,50 nok
-26%
Nardi
fra 2 775 nok
3 562,50 nok
Nardi
fra 2 312,50 nok
2 962,50 nok
Nardi
fra 2 775 nok
3 562,50 nok
S Contract
fra 637,50 nok
877,50 nok
Flere varianter
Nardi
fra 2 500 nok
3 200 nok
Xirbi
fra 1 450 nok
1 700 nok
Flere varainter
Nardi
fra 1 975 nok
2 537,50 nok
Nardi
fra 2 287,50 nok
2 937,50 nok
et al.
fra 4 362,50 nok
6 587,50 nok
et al.
fra 5 525 nok
8 337,50 nok
et al.
fra 5 950 nok
8 987,50 nok
et al.
fra 5 862,50 nok
8 850 nok
et al.
fra 5 275 nok
7 962,50 nok
Kjøpsguide restaurantbord
Begynn med å lage en skisse over spisesalen. Bord og stoler skal tegnes inn etter samme måleskala før kjøp av restaurantbord. Enten tegner man opp alt ved hjelp av papir og penn, eller så finnes det møbleringsprogrammer som er lette å forstå, og i tillegg er de gratis. Det er viktig å ha alle mål for lokalet der restaurantbordene skal plasseres, samt mål for bord og stoler med plass for de sittende gjestene. Man skal ikke fylle lokalet med mengder av bord, men møblere lokalet i stedet. En tommelfingerregel ved kjøp av restaurantbord er at den minste avstanden mellom hvert bordhjørne ikke er under 60 cm. Det er fordi det skal være lett for gjestene å sette seg, men også å reise seg opp. Standardmål man ofte støter på, er f.eks. at spisebordhøyden skal være 72-73 cm, og at stolene bør være 43 cm i sittehøyde.
Design og materialer er to viktige punkter ved kjøp av restaurantbord. Materialer som metall, plast eller tre finnes nå både i kombinasjoner med hverandre og i ulike former. Restaurantbordets plate kan være rektangulært, rundt, ovalt eller firkantet kombinert med bordunderstell eller faste ben. Hvis det blir behov for et større bord, er det utrolig praktisk med ileggsplater som kan dras ut eller bare settes i. En annen måte er å sette sammen flere mindre bord for å få store restaurantbord.
Laminatplater med en kjerne laget av MDF er de mest brukte bordplatene, sammen med en robust bordkant i ABS-plast. Denne kombinasjonen er utrolig lettstelt, bare tørk av med en fuktig klut for å holde bordplatene i topp stand. MDF (Medium Density Fibreboard) består av 100 % bartre som har finfordelte fibre. Fibrene har blitt presset utrolig hardt sammen og har da skapt en sterk plate som også kalles MDF. MDF-bordplatene finnes i mengder av størrelser og i runde, firkantede og rektangulære former. Ved å kjøpe restaurantbord i form av bordplater og separate bordunderstell blir man utrolig fleksibel, for eksempel til å kunne komplettere med bare nye bordplater ved kjøp av nye restaurantbord, i stedet for å kjøpe helt nye restaurantbord.
Utformingen på bordplaten er også svært viktig. For å kunne servere maten ved restaurantbordet uten å bruke bordduker, er det viktig at bordplatene ser fine ut, tåler slitasje og er enkle å rengjøre. En enkel og smart måte å komplettere restaurantbordene på er å legge glassplater over dukene for å få den varme og innbydende følelsen som tekstilene gir, men slik at man også raskt kan tørke av bordene når gjestene går, i stedet for å måtte bytte duk.
Bordunderstell
Å kombinere bordplater med separate understell gjør det enkelt å bytte bord. Det man må tenke på, er hvilken type stolpefot man vil ha. Enten har man et bord med en eller to typer stolper. Ved valg av større bordplate er det naturligvis bedre med to stolper for at bordet skal bli så stabilt som mulig. Stolpefot gjør at gjestene får mye benplass, og det forenkler rengjøringen. Vi tilbyr bordunderstell produsert av stål og støpejern. Dette gjør at restaurantbordet får en god tyngde og dermed står utrolig støtt.
Kafébord
En vanlig høyde på kafébord er mellom 70-75 cm. Det går naturligvis an å sitte tre-fire personer per kafébord om man ønsker det. Det går også an å sette kafébordene sammen for enkelt å kunne sitte enda flere sammen.
Det gjelder å tenke praktisk ved kjøp av kafébord. Kjøp en modell med stolpefot med tanke på at stolpefoten gir gjestene mer tumleplass for bena. Dessuten forenkler stolpefoten ved rengjøring.
Du kan finne komplette kafébord som inkluderer plate og understell. Det går også an å kombinere bordplater og understell fritt etter ønske og smak. Man kan også investere i ulike størrelser på kafébordene. Å velge borddesign etter den stilen man har på kafeen, er viktig for å bevare den riktige følelsen i kafeen. Kafébord og stoler er utrolig viktig for å få det rette miljøet.
Som en start, for å kunne se gjennom og tenke over hvordan man vil ha det, er det viktig å tegne opp lokalet og innredningen på et papir eller en dataskjerm. Dette gjør det enklere å få overblikk over lokalet, men også at man kan vurdere hvor mange gjester som får plass. Målet/tanken blir naturligvis å få inn så mange kunder som mulig, men også at kafeen skal se innbydende ut. Det er viktig å tenke på å ikke plassere kafébordene for tett. Da blir det nemlig vanskelig for gjestene å sette seg ned, men også å reise seg opp.