Lukk
Mandag–Fredag 9 - 17 +46 86602030
Hjem / Restaurantmøbler / Bord / Restaurantbord

Restaurantbord

Bredt utvalg av restaurantbord

Med vårt store utvalg av restaurantbord kan vi tilby det meste. Alt fra komplette bord til bordplater og bordunderstell kan man velge fritt blant som man vil. Bordunderstell kan man velge i ulike høyder for å få et restaurantbord eller barbord. Mange av våre bord finnes på lager for omgående levering. Kjøpsguide restaurantbord >>

Sortering:
Artikler per side:
213 artikler
Bordstativ Dome, høyde 72 cm(maks dia 70 cm og 70x70 cm)
LAGERVARE
-20%
1 2 3 4 5
Global
775 nok Rek. pris: 968 nok
Bordstativ Dome, høyde 55 cm(maks dia 80cm og 70x70 cm)
LAGERVARE
-19%
1 2 3 4 5
Global
825 nok Rek. pris: 1 021 nok
Bordstativ Dome, høyde 72 cm (maks dia120cm og 110x110 cm cm)
LAGERVARE
-19%
1 2 3 4 5
Global
1 930 nok Rek. pris: 2 382 nok
Bordstativ Dome, høyde 108 cm(maks dia 60cm)
LAGERVARE
-22%
Global
1 010 nok Rek. pris: 1 302 nok
Bordstativ Dome, høyde 88 cm(maks dia80cm og 70x70 cm)
LAGERVARE
-1%
Global
1 255 nok Rek. pris: 1 271 nok
Bordstativ Dome, høyde 72 cm(maks dia90cm og 85x85 cm)
LAGERVARE
1 2 3 4 5
Global
1 255 nok Rek. pris: 1 220 nok
Bordstativ Dome, høyde 108 cm(maks dia 80cm og 70x70 cm)
LAGERVARE
-1%
1 2 3 4 5
Global
1 315 nok Rek. pris: 1 322 nok
Bordstativ Oslo 2 modeller, høyde 72 / 110 cm
LAGERVARE
-21%
1 2 3 4 5
Design Studio
fra 830 nok Rek. pris: 1 050 nok
  • Oslo
  • Oslo Bar
Komplett bord Classic Dinner 70x70 cm Vintage Wood
LAGERVARE
-32%
1 2 3 4 5
StableTable
2 920 nok Rek. pris: 4 325 nok
Bordsskiva Industrial, Topalit, dia 60 cm, før utemiljø
LAGERVARE
-30%
1 2 3 4 5
Xirbi
400 nok Rek. pris: 569 nok
213 artikler

 

 

Kjøpsguide restaurantbord

Begynn med å lage en skisse over spisesalen. Bord og stoler skal tegnes inn etter samme måleskala før kjøp av restaurantbord. Enten tegner man opp alt ved hjelp av papir og penn, eller så finnes det møbleringsprogrammer som er lette å forstå, og i tillegg er de gratis. Det er viktig å ha alle mål for lokalet der restaurantbordene skal plasseres, samt mål for bord og stoler med plass for de sittende gjestene. Man skal ikke fylle lokalet med mengder av bord, men møblere lokalet i stedet. En tommelfingerregel ved kjøp av restaurantbord er at den minste avstanden mellom hvert bordhjørne ikke er under 60 cm. Det er fordi det skal være lett for gjestene å sette seg, men også å reise seg opp. Standardmål man ofte støter på, er f.eks. at spisebordhøyden skal være 72-73 cm, og at stolene bør være 43 cm i sittehøyde. restaurantbord

 

Design og materialer er to viktige punkter ved kjøp av restaurantbord. Materialer som metall, plast eller tre finnes nå både i kombinasjoner med hverandre og i ulike former. Restaurantbordets plate kan være rektangulært, rundt, ovalt eller firkantet kombinert med bordunderstell eller faste ben. Hvis det blir behov for et større bord, er det utrolig praktisk med ileggsplater som kan dras ut eller bare settes i. En annen måte er å sette sammen flere mindre bord for å få store restaurantbord.

 

Laminatplater med en kjerne laget av MDF er de mest brukte bordplatene, sammen med en robust bordkant i ABS-plast. Denne kombinasjonen er utrolig lettstelt, bare tørk av med en fuktig klut for å holde bordplatene i topp stand. MDF (Medium Density Fibreboard) består av 100 % bartre som har finfordelte fibre. Fibrene har blitt presset utrolig hardt sammen og har da skapt en sterk plate som også kalles MDF. MDF-bordplatene finnes i mengder av størrelser og i runde, firkantede og rektangulære former. Ved å kjøpe restaurantbord i form av bordplater og separate bordunderstell blir man utrolig fleksibel, for eksempel til å kunne komplettere med bare nye bordplater ved kjøp av nye restaurantbord, i stedet for å kjøpe helt nye restaurantbord.

 

Utformingen på bordplaten er også svært viktig. For å kunne servere maten ved restaurantbordet uten å bruke bordduker, er det viktig at bordplatene ser fine ut, tåler slitasje og er enkle å rengjøre. En enkel og smart måte å komplettere restaurantbordene på er å legge glassplater over dukene for å få den varme og innbydende følelsen som tekstilene gir, men slik at man også raskt kan tørke av bordene når gjestene går, i stedet for å måtte bytte duk.

 

Bordunderstell

Å kombinere bordplater med separate understell gjør det enkelt å bytte bord. Det man må tenke på, er hvilken type stolpefot man vil ha. Enten har man et bord med en eller to typer stolper. Ved valg av større bordplate er det naturligvis bedre med to stolper for at bordet skal bli så stabilt som mulig. Stolpefot gjør at gjestene får mye benplass, og det forenkler rengjøringen. Vi tilbyr bordunderstell produsert av stål og støpejern. Dette gjør at restaurantbordet får en god tyngde og dermed står utrolig støtt.

 

Kafébord

En vanlig høyde på kafébord er mellom 70-75 cm. Det går naturligvis an å sitte tre-fire personer per kafébord om man ønsker det. Det går også an å sette kafébordene sammen for enkelt å kunne sitte enda flere sammen.

 

Det gjelder å tenke praktisk ved kjøp av kafébord. Kjøp en modell med stolpefot med tanke på at stolpefoten gir gjestene mer tumleplass for bena. Dessuten forenkler stolpefoten ved rengjøring.

 

Du kan finne komplette kafébord som inkluderer plate og understell. Det går også an å kombinere bordplater og understell fritt etter ønske og smak. Man kan også investere i ulike størrelser på kafébordene. Å velge borddesign etter den stilen man har på kafeen, er viktig for å bevare den riktige følelsen i kafeen. Kafébord og stoler er utrolig viktig for å få det rette miljøet.

 

Som en start, for å kunne se gjennom og tenke over hvordan man vil ha det, er det viktig å tegne opp lokalet og innredningen på et papir eller en dataskjerm. Dette gjør det enklere å få overblikk over lokalet, men også at man kan vurdere hvor mange gjester som får plass. Målet/tanken blir naturligvis å få inn så mange kunder som mulig, men også at kafeen skal se innbydende ut. Det er viktig å tenke på å ikke plassere kafébordene for tett. Da blir det nemlig vanskelig for gjestene å sette seg ned, men også å reise seg opp.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans