For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Skrivetavler / Mobile skrivetavler

Mobile skrivetavler

Er du på jakt etter en mobil whiteboardtavle? En dobbeltsidig glasstavle? Eller ser du etter en flyttbar tavle med lydabsorberende bakside? Hos AZ Design finner du et bredt utvalg av mobile tavler fra svenske Lintex. Det er en stor fordel i alle typer bedrifter å ha en tavle som er enkel å flytte. Økt fleksibilitet gjør det plutselig mulig å ta med seg presentasjoner og prosjektideer til kollegaens rom eller til møtet med sjefen. De smarte hjulene gjør det lett å rulle tavlen dit du vil. Kjøpsguide mobile skrivetavler>>

Kjøpsguide – Mobile tavler 

Når det er på tide å velge hva slags mobil tavle du vil ha, kan det være smart å tenke gjennom hvordan bedriften er, og hvordan tavlen skal brukes. Vil du først og fremst ha en tavle du kan skrive på, eller har du også behov for å kunne henge opp papirer og lapper? Når det er tid for å investere i kontortilbehør, er det dessuten alltid lurt å tenke gjennom om du kan finne et produkt som også fyller andre funksjoner. Jobber du i et støyende miljø? Da kan det for eksempel være en god idé å se litt nærmere på våre mobile tavler med lydabsorberende egenskaper.

Glassets mange fordeler

Mange av de mobile tavlene våre kommer med en vakker overflate av glass. Det er behagelig å skrive på den glatte overflaten og enkelt å tørke av. En glasstavle er både smart og trendy, og glassets speilende effekt gjør at skriveflaten også bidrar til at kontoret føles både luftigere og romsligere.

Avskjerming med en mobil tavle 

De forskjellige mobile tavlene våre kan med fordel brukes til effektiv avskjerming i åpne kontorlandskap. Hvis du vil ha en moderne og luksuriøs avskiller der du kan bruke begge sidene effektivt, kan det lønne seg å satse på en tavle som er helt glassbekledd. Hvis du i stedet ønsker en tavle om også har lyddempende egenskaper, kan vi tilby mobile modeller med lydabsorberende bakside. Den stoffkledde baksiden gir et mykt og lunt inntrykk samtidig som den demper det skadelige lydnivået!

Mengderabatt 

De mobile tavlene våre i glass kan med fordel brukes flere sammen for å skape unike løsninger. Ved å bruke flere tavler blir nye typer samarbeid mulig, og kollegaer kan enkelt dele ideer og tanker med hverandre. Hvis du kjøper flere mobile tavler hos oss på AZ Design, tilbyr vi dessuten en sjenerøs mengderabatt!

Økt effektivitet

Har du en bedrift der fleksibilitet og effektivitet står høyt i kurs? Ved hjelp av en mobil tavle kan prosjektideer og arbeidsbeskrivelser enkelt flyttes mellom kollegaer, møter og rom. På den måten kan visjoner formidles på en effektiv og konkret måte, selv på idéstadiet. De mobile tavlene er perfekte for både samarbeid og inspirasjon!

Effektive hjul for enkel forflytning

Når du skal velge en mobil tavle, er det alltid lurt å gå for en modell med hjul. Da kan du enkelt flytte tavlen din når som helst, uten at du trenger å bære tungt eller være redd for å komme borti eventuell tekst på tavlen. Føttene med hjul kan du dessuten få i flere ulike nyanser og materialer.

Mobile tavler i flere ulike fargevalg

Hvis du ønsker en mobil whiteboardtavle i en annen fargenyanse en hvit, er vår populære modell Mono tilgjengelig i både grå og myk gul. Hvis du ønsker enda flere fargevalg, har vi også mobile glasstavler med vakre fargede bunner i opptil 24 ulike fargevalg! På www.azdesign.no får du god oversikt over tavlenes trendy fargeskalaer.


Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter