For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Baking

Leter du etter bakeredskaper av høy kvalitet til restaurantkjøkken? Hos AZ Design finner du alt fra bakeformer og bakeboller i ulike størrelser til tilbehør som bakepensler, melsikter, sprøyteposer og mye mer. Når det kommer til profesjonelt bakeutstyr til restaurant, stilles det betydelig høyere krav til produktene. Kakestansene og brødformene dine må kunne brukes til baking i restaurantkjøkken, noe som innebærer at produktene ofte går inn og ut av ovnen og vaskes kontinuerlig. Bakeutstyret vårt til restaurant og bakeri er av høy kvalitet og kommer fra velkjente merker. I tillegg til praktisk tilbehør som boller, paiformer og springformer trenger du kanskje også andre verktøy. Vi har blant annet håndsalamander/gassbrenner for enklere brenning av overflaten på desserter og andre matretter. Kjøpsguide baking >>

Sortering:
Artikler per side:
18 artikler
Palett, vinklet
Lagervare
Global
fra 862,50 nok 1 050 nok
Flere varianter
Serveringstang med skje
Lagervare
Global
fra 288,75 nok 350 nok
Flere varianter
Palett, flere lengder
Lagervare
Global
fra 650 nok 787,50 nok
Brødbørste, 19 cm
Lagervare
Bolle 8.0L, rustfritt stål
Lagervare
Bolle 11,0L, rustfritt stål
Lagervare
Bolle 6.0L, rustfritt stål
Lagervare
Bolle 0,5l, rustfritt stål
Lagervare
Kakering, Ø26 cm, rustfritt stål
Lagervare
Kakeform 20X20 cm, rustfritt stål
Lagervare
Melsikt i rustfritt stål
Lagervare
Kakering, Ø24 cm, rustfritt stål
Lagervare
Kakeform 16X16 cm, rustfritt stål
Lagervare
18 artikler

 

Kjøpsguide – Baking

For at du skal kunne lage de kakene, paiene, småkakene og bakverkene du vil servere gjestene dine, trenger du variert bakeutstyr av god kvalitet. En restaurant eller en kafé der baking hører til de daglige gjøremålene, er ikke komplett uten former, boller, sprøyteposer og allsidig baketilbehør. Hvis du trenger å fylle opp restaurantkjøkkenet ditt med nye bakeredskaper, får du her er en kort og nyttig guide til de produktene du finner hos oss på AZ Design, og som kommer til å hjelpe deg med å bake på en morsommere og enklere måte!

Hvilke produkter trengs for vellykket baking?

Hvilke bakeredskaper du trenger, kommer selvfølgelig an på virksomheten din. Hvis du for eksempel jobber på en restaurant med stor dessertmeny, trenger du trolig mye forskjellig bakeutstyr. Hvis du derimot jobber på en liten kafé med et litt smalere og nisjepreget tilbud, klarer du deg kanskje med litt færre bakeredskaper. Under kan du lese mer om noen av de produktene du kan bestille på www.azdesign.no, og dermed får du bedre oversikt over hva akkurat din virksomhet har behov for.

Springformer, paiformer og bakeformer

Hvis du vil kunne tilby gode paier, kaker og andre gode bakverk, er et variert utvalg av former en nødvendighet. Hos oss finner du springformer med avtakbar kant, bølgete paiformer og bakeformer i alle mulige størrelser og former for at du skal kunne skape akkurat ditt mesterverk. Alle de bakeredskapene du finner hos oss, kan selvfølgelig også brukes til baking i hjemmet, men i og med at de er laget for profesjonell virksomhet, har de ekstra høy kvalitet og er veldig slitesterke.

Boller

Boller er helt nødvendig i ethvert restaurantkjøkken, og de hjelper deg med å blande sammen de ingrediensene du trenger til deigen eller røren. Mange bakverk krever dessuten at du blander tørre og våte ingredienser hver for seg, noe som gjør det til en god idé å satse på en beholdning av flere boller i ulike størrelser. Hos oss finner du modeller i rustfritt stål av høy kvalitet med plass til alt fra 0,5 liter opptil hele 11 liter.

Sprøyteposer og tyller

Klikk og kjøp sprøyteposer og tyller fra den verdenskjente produsenten MerXTeam hos oss på AZ Design når du vil kunne lage skikkelig fine kaker og bakverk. Med disse kan du enkelt sprøyte ut krem, mousse eller glasur og skape dekorative mesterverk! Sprøyteposene og tyllene til restaurantkjøkken passer ikke bare til baking, de kan også med fordel brukes når du vil sprøyte ut et vakkert mønster på matretter, for eksempel potetmos på en plankestek.

Nyttig tilbehør

Sørg også for å utstyre restauranten eller kafeen din med nyttig tilbehør som melsikter, stansesett, bakepensler og brennere. Helt enkelt alt som gir bakverkene det lille ekstra og som kan hjelpe deg med å gjøre bakingen litt enklere. Bestill de bakeredskapene og -tilbehørene du trenger til akkurat din virksomhet, med rask levering fra oss på AZ Design. Vi tilbyr produkter fra noen av markedets beste produsenter av kjøkkenredskaper, noe som gjør at du alltid kan stole på at du får god kvalitet til riktig pris!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter