For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Bord / Solide bordplater

Solide bordplater

Hver bordplate er en hyllest til naturens skjønnhet og holdbarhet, laget for å tåle tidens tann. Fra sofistikert bespisning til restaurantsettinger, disse bordplatene tilbyr ikke bare enestående kvalitet, men også en tidløs estetikk. Ved å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne designprinsipper, får vi produkter som er ideelle for alle som setter pris på ekte materialer og en varig følelse i sine rom.
La oss hjelpe deg med å finne den perfekte bordplaten!

Solide Bordplater: En Investering i Stil og Holdbarhet

I en verden der midlertidige løsninger ofte prioriteres, står solide bordplater frem som symboler på holdbarhet, kvalitet og tidløs skjønnhet. Disse utrolig robuste og elegante brettene tilbyr en unik kombinasjon av funksjon og estetikk, noe som gjør dem til et godt valg for de som setter pris på ekte håndverk og langvarig kvalitet.

Naturlig skjønnhet i hver bit

Massive bordplater er laget av massivt tre, noe som betyr at hver topp bærer med seg skjønnheten og nyansene til det opprinnelige treet. Den rike teksturen, unike korn og varme fargetoner som bare massivt tre kan tilby, innlemme en følelse av natur og autentisitet i ethvert rom.

Holdbarhet som varer

Takket være den robuste konstruksjonen tåler disse bordplatene den daglige slitasjen som andre overflater lett kan vike for. Og med riktig omhu kan disse platene tjene ditt hjem eller bedrift i generasjoner.

Fleksibilitet i design

Enten du foretrekker en moderne, rustikk, klassisk eller minimalistisk estetikk, kan en massiv bordplate tilpasses for å matche visjonen din. Ulike tresorter, fra eik til valnøtt til bøk, har forskjellige fargetoner og teksturer. Overflater, for eksempel oljer, voks eller lakk, kan tilpasse utseendet og følelsen av platen ytterligere.

Å velge en bordplate er en investering i kvalitet og skjønnhet. Det er en forbindelse til det naturlige, en påminnelse om verdien av tid og et uttrykk for personlig stil. I en tid der raske løsninger er normen, la hjemmet eller arbeidsplassen utstråle varig kvalitet med en solid bordplate - en ekte kombinasjon av form og funksjon. Ta et bærekraftig, stilig og meningsfylt valg i dag!

 

Veiledning Ved kjøp av Solid Bordplate

Å velge en massiv bordplate er en beslutningsprosess som kombinerer både estetikk og praktisk. Dette valget påvirker ikke bare utseendet på rommet, men også funksjonen. Her er noen viktige punkter du bør vurdere når du vurderer å investere i en massiv bordplate:

Tre

Ulike tresorter har ulike egenskaper. Eik er slitesterk og har en vakker korning, mens valnøtt har en mørkere, rik tone. Velg tresorten basert på estetikken du ønsker og treets holdbarhet.

Behandling

Solide bordplater kan komme oljet, lakkert eller ubehandlet. Ubehandlede brett gir deg muligheten til å velge din egen finish, men krever også mer innledende arbeid.

Tykkelse

Avhengig av bruken kan tykkelsen på brettet være av betydning. Et tykkere bord kan være mer solid, men også tyngre og muligens dyrere.

Kostnad

Solide bordplater er ofte en større investering sammenlignet med finerte eller komposittbord. Men husk at de også kan være en livstidsinvestering, med potensial til å øke rommets verdi permanent.

Utforming

Mens noen bordplater selges i standardstørrelser og former, kan andre skreddersys. Vurder plasseringen og designpreferansene nøye.

Stil og estetikk

Til slutt, husk at bordet skal passe inn i estetikken til det samlede rommet. En massiv bordplate kan være en hovedattraksjon eller blande seg harmonisk med andre interiørelementer.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter