For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Skrivebordssykkler

Skrivebordssykkler

Det kommer nok ikke som en nyhet at en stillesittende livsstil bidrar til en dårligere helse. Høyt blodtrykk, stress og problemer med stivhet i muskler og ledd er noen av de problemene som kan ramme den som ikke beveger seg nok. Heldigvis kan vi på AZ Design tilby en rekke ergonomiske kontorstoler for et sunnere arbeidsmiljø. Kontorsykler er en smart løsning som lar deg både jobbe og trene samtidig! Ved hjelp av en kontorsykkel får du mer energi til jobben. Trening på kontoret har aldri vært lettere! Kjøpsguide kontorsykler>>

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
1 artikkel

Kjøpsguide – Kontorsykler                         

Fordi vi tilbringer stadig mer tid sittende, har kravende til arbeidsstoler endret seg. Mange etterspør i dag ergonomiske kontorsstoler, og kontorsykler er en variant som har økt i popularitet. Kontorsykkelen har en smart design som gir både økt energi og glede. Vi mener at man godt kan flytte syklingen innendørs!

Hvorfor skal jeg kjøpe en kontorsykkel?

Forskningen er klar når det gjelder fysisk aktivitet – bevegelse og trening er viktig for trivselen vår. Når du aktiverer kroppen i løpet av arbeidsdagen, reduserer du risikoen for stivhet og arbeidsbelastningsskader. Kontorsykler har mange fordeler når det gjelder trening på kontoret.  Den aktive sitteposisjonen gjør at du kan variere mellom å tråkke og sitte stille på en naturlig måte. Både ledd og muskler får en aktiv rolle, og den økte blodsirkulasjonen gjør deg også piggere og mer effektiv på jobben. Denne typen trening er også ekstra skånsom mot ledd og muskler, akkurat som vanlig sykling.

Bevegelse

Med en kontorsykkel trenger du hverken bekymre deg for å bli for sliten, eller for at syklingen skal stjele fokus fra arbeidet ditt. Du sykler ikke Birken med en kontorsykkel, men opprettholder snarere enn bevegelig livsstil gjennom hele dagen. Når du sykler i langsomt tempo, blir du hverken svett eller sliten. I stedet blir du mer pigg og effektiv. Treningen på kontoret gir deg også en større frihet når du ikke jobber, for du slipper å tenke på å være aktiv rett etter en lang arbeidsdag.

Til hev- og senkbare bord

Når du kjøper kontorsykkelen din, kan det være lurt å tenke på at den skal passe til det bordet du har. Hvis du kan heve og senke arbeidsoverflaten, er det lett å stille inn en høyde som passer til den nye ergonomiske kontorstolen din. Dessuten kan en kontorsykkel gjerne brukes sammen med andre ergonomiske kontormøbler, for på den måten å skape en fleksibel arbeidsplass. Hos AZ Design hjelper vi deg gjerne med å finne passende kombinasjoner til kontorsykkelen din.

Display-funksjoner

Er det viktig for deg å se hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av treningen din på kontoret? Eller vil du gjerne vite hvilken hastighet du sykler i? Kontorsyklene våre kommer med smarte og nyttige funksjoner. Et display som måler distanse kan være ekstra verdifullt. Det kan være morsomt å avslutte dagen med å se hvor langt du har syklet i løpet av arbeidstiden. På den måten kan du dra hjem fra jobben og føle deg litt ekstra stolt.

Plassering og høyde

Det kan være lurt å se på kontorsykkelens makshøyde for å få et bilde av hvor høyt den kan heves. Det kan også være lurt å tenke på hvor du skal plassere kontorsykkelen din for å utnytte ytelsen maksimalt. Akkurat som med andre ergonomiske kontorstoler, kan du plassere en kontorsykkel nesten hvor som helst, men foran et skrivebord ved et vindu gir naturligvis en herlig følelse. Hvis du titter opp fra datamaskinen en liten stund, kan du nesten tro at du er ute på en ordentlig sykkeltur!

Kilde
Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter