For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Bord / Plastbord

Plastbord

Vi tilbyr et bredt sortiment av plastbord til events, restaurant og kafémiljø. Ved større innkjøp må dere gjerne kontakte oss for tilbud og hjelp om det er ønskelig. Vi tilbyr også avbetaling gjennom Wasa Kredit, som er vanlig ved større innkjøp. Alt vi tilbyr innenfor denne kategorien, er ikke vist i nettbutikken, så kontakt oss gjerne om dere ikke finner det dere leter etter. Kjøpsguide plastbord >>

Sortering:
Artikler per side:
14 artikler
Party klappbord – 3 størrelser
Lagervare
Design Studio
fra 987,50 nok 1 200 nok
-23%
Bord Step
Nardi
fra 1 187,50 nok 1 525 nok
Bord Aria
Nardi
fra 1 200 nok 1 525 nok
Sammenleggbart bord Bistro
Lagervare
Design Studio
fra 1 262,50 nok 1 525 nok
Sammenleggbart ståbord Hamlet
Lagervare
Klappbord XL Bord – New classic, 3 størrelser
Lagervare
Bord Net
Nardi
fra 1 575 nok 2 025 nok
 • Antrasitt
 • Duegrå
 • Korall
 • Pil
 • Sennep
 • Hvit
Sammenleggbart bord Chopin
Lagervare
Design Studio
fra 1 625 nok 1 962,50 nok
Slagbord Zown New 90x90 cm
Lagervare
S Contract
fra 1 737,50 nok 2 237,50 nok
Klappbord Café rundt, 2 farger
Lagervare
Bord Clip
Nardi
fra 2 612,50 nok 3 950 nok
 • Antrasitt
 • Brun
 • Duegrå
 • Hvit
 • Mosegrønn
Bord Cube
Nardi
fra 3 100 nok 4 687,50 nok
 • Antrasitt
 • Brun
 • Duegrå
 • Hvit
14 artikler

 

 

Kjøpeguide Plastbord

Et fint og lettstelt plastbord er alltid smart til uteplassen eller til kafeens uteservering. Det vanskelige er å velge riktig modell med tanke på det store utvalget som finnes. Du må blant annet tenke på størrelse, form og holdbarhet. I denne kjøpsguiden gir vi deg tips til hva du bør overveie ved neste kjøp.

plastbord

Størrelse og form

Plastbord finnes i mange størrelser og former, og du bør derfor velge et plastbord som passer til bruksområdet og det tiltenkte miljøet. For større familier eller større lokaler anbefales firkantede bord med plass til flest mulig stoler rundt. Runde bord kan være fine, men tar større plass, ettersom de skaper flater som er vanskeligere å tilpasse. Velger du derimot mindre kafébord i plast med rund form, pleier de å være nette i størrelsen og kan passe utmerket på mindre balkonger eller naturligvis på kafeen din. Ved valg av bord bør man også ta hensyn til sittemøbler, ettersom bordets form påvirker hva som er mulig innredningsmessig. Til vanlige stoler fungerer både firkantede og runde bord. Dreier det seg om sofaer, er firkantede bord å anbefale, ettersom de er bredere i forhold til sofaen og dermed gir tilstrekkelig plass for flere personer. Tenk alltid gjennom hvor stort antall som skal kunne bruke bordet samtidig, og mål overflaten der du vil plassere bordet eller bordene. Hvis du har flere bord, bør du også regne på det slik at det er plass til å bevege seg fritt mellom bordene, slik at det ikke blir for trangt. For de med mindre budsjett og ommøbleringstanker er nøytrale farger og enklere bord å foretrekke. Unngå feilen med å måtte kjøpe nye bord ved å overveie svarte eller hvite plastbord med rund plastfot. Runde former fungerer ofre bra med ulike stoff- og fargekombinasjoner. Dessuten smelter de enkelt inn – også om du får for deg at du vil satse på firkantede stoler.

Materiale og stabilitet

Bortsett fra bordets plastplate bør du tenke gjennom materialvalg når det gjelder bordets ben. For en balkong er det ofte fint med bordben i plast, selv om disse er mindre robuste enn andre materialer. Det viktigste er å kontrollere plastbenas stabilitet for å unngå innkjøp av vinglete produkter. Du vil at dine utemøbler på kafeen skal være stabile og holdbare, kaffen skal ikke søles ut, og bordet skal holde selv om noen lener seg mot det. Blant de mer robuste bena er ben av aluminium, stål eller tre. Om bena er beregnet for et utendørsbord og skal stå ute over lengre perioder, bør du sørge for at de er impregnert (når materialet er tre) eller rustfrie. Som regel gir tyngre ben et mer stabilt bord, men samtidig er det vanskeligere å flytte. En annen stabilitetsfaktor å overveie er benas konstruksjon. En kraftigere konstruksjon av bordets fot gir en mer stabil konstruksjon. Vet du at der underlaget er ujevnt finnes det spesielle plastbord der foten er kraftig, konstruert i stål og dessuten består av én eneste del? Sammenlignet med bord med fire separate ben har disse en tendens til å være mer robuste. Et annet praktisk alternativ er sammenleggbare bordben – men disse egner seg bedre på jevne underlag der det heller ikke blåser noe særlig. Generelt bør valget av bord baseres på utemiljø, underlag og hvor ofte og av hvem bordet skal brukes. Jo tøffere klima, desto mer robust materiale. Den samme tommelfingerregelen gjelder for underlaget for å unngå skjeve bord. Fleksibilitet med hev- og senkbare bordEnkelte bord er hev- og senkbare. Disse er en fordel dersom restauranten eller kafeen også fungerer som konferanselokale, ettersom fleksible bord ofte er etterspurt. For personer med ryggproblemer kan disse konstruksjonene være verdt å overveie også for privat bruk hjemme. I mange tilfeller er plastbordene også sammenleggbare. Det forenkler både vinteroppbevaring og lar bedrifter og organisasjoner kjøpe inn store kvanta uten å måtte skaffe nye oppbevaringssteder. Tenk på å matche bordet med stoler som har en høyde som stemmer ergonomisk overens med bordet hvis du velger et bord som ikke kan heves eller senkes.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter