Bisnode
 
0
0

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Skjærebrett

Skjærebrett

Når du skal hugge deg gjennom ben i store kjøttstykker, trenger du et solid skjærebrett. Her har vi samlet alle skjærebrettene våre til restaurantkjøkken på ett sted. Disse er laget av robust gummitre, et veldig slitesterkt treslag som fungerer perfekt i restaurantbransjen. Det tåler regelmessig vask og beholder fortsatt utseendet. Skjærebrettene våre er solide og finnes i både rund og rektangulær form. Disse skjærebrettene kan naturligvis brukes til alle typer matlaging, de egner seg for eksempel utmerket til å servere det ferske brødet på. Kjøpsguide skjarebrett >>

 

Kjøpsguide – Skjærebrett

Sørg for å være utstyrt med riktig skjærebrett for å kunne håndtere alle typer matvarer i restaurantkjøkkenet ditt. På azdesign.no finner du store og små modeller i både tre og plast fra velrenommerte merker som MerxTeam, noe som gjør at du alltid kan stole på å få en slitesterk kvalitetsmodell som passer dine behov og ønsker. Nedenfor får du dessuten en praktisk kjøpsguide som gir deg gode tips og råd når du skal velge skjærebrett til restaurantkjøkkenet ditt.

Hvilke størrelser passer deg?

Avhengig av om du skal lage en stor gryterett og er nødt til å hakke mange forskjellige typer matvarer, eller om du bare raskt skal skjære opp en frukt eller brødbit, trenger du et skjærebrett i passende størrelse. Vi tilbyr alt fra store skjærebrett opptil hele 74 cm i lengden til små og praktiske modeller i størrelsen 24 x 15 cm, slik at du enkelt kan bestille en passende størrelse til de arbeidsoppgavene du skal utføre. Samtidig bør du også tenke på at skjærebrettet gjerne bør få plass i oppvaskkummen/oppvaskmaskinen, slik at det enkelt kan rengjøres. Produktene våre er tilpasset intensiv bruk i kafé- og restaurantmiljøer, noe som sikrer at du får et slitesterkt skjærebrett av høy kvalitet som tåler mange runder i oppvaskmaskinen. I tillegg til klassiske skjærebrett til restaurantkjøkken tilbyr vi også flere varianter av huggebrett i litt grovere tykkelse. Dette for at de skal tåle mer hardhendt håndtering, for eksempel når du skal hugge deg gjennom solide bein i kjøttbiter. Tykkelsen gjør også at brettene kan slipes til hvis de får dypere hakk eller risper. I sortimentet vårt kan du velge blant pene huggebrett i tre, i både firkantede og runde modeller som passer like godt til matlaging som til servering av dessertost eller frokostbrød.

Hvilket materiale passer deg?

Noe annet du bør tenke på, er hvilket materiale skjærebrettet ditt bør være laget av. Her kommer det helt an på hva slags matvarer du skal håndtere, og hvilke bruksområder du trenger skjærebrettet til. Et skjærebrett av tre passer for eksempel like godt til å skjære brød, kjøtt og grønnsaker på, som til å servere tilbehør på buffébordet på en delikat måte. Et skjærebrett av plast, derimot, er ikke like dekorativt, men har utrolig lang holdbarhet og er slitesterkt. Tenk imidlertid på at du bør ha forskjellige skjærebrett til forskjellige matvarer for å bevare en hygienisk og ren tilberedning. Fugl skal for eksempel ikke skjæres opp på samme skjærebrett som kjøtt eller fisk, og poteter bør ikke håndteres på samme skjærebrett som grønnsakene til salaten, siden poteter ofte har jord på seg. På azdesign.no finner du skjærebrett av plast i forskjellige farger, slik at du enkelt kan skille på de forskjellige råvarene!

Ta vare på skjærebrettet

Tenk også på å ta godt vare på hugge- eller skjærebrettet ditt for å få det til å vare i mange år! En modell av plast kan vaskes i oppvaskmaskin og krever ikke like mye vedlikehold som et skjærebrett av tre. Hvis du tar riktig vare på skjærebrettet og oljer det inn med jevne mellomrom samt vasker det etter hver bruk, kommer du til å kunne glede deg over et produkt som er like fint som praktisk i mange år fremover. Finn riktig skjærebrett til din virksomhet hos oss på AZ Design!


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter