For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Entrémøbler/Venterom / Besøkssofa

Besøkssofa

Hos oss finner du en mengde forskjellige sofaer til venterommet eller resepsjonen. I mange bedrifter er venterommet det stedet besøkende tilbringer aller mest tid, og derfor er det viktig at man har både en komfortabel og slitesterk sofa akkurat der. Mange hvilemøbler i offentlige miljøer utsettes for hard slitasje og må være av høy kvalitet for å holde over lang tid. Hos AZ Design finner du derfor prisgunstige sofaer som passer like fint i det lille venterommet som i det store offentlige rommet. Kjøpsguide sofaer til venterom og resepsjon>>

Sortering:
Artikler per side:
27 artikler
3-sits sofa Öland i textil
Lagervare
MG Furniture
12 850 nok 13 962,50 nok
3- sits sofa Öland i fløyel, 3 farger
Lagervare
27 artikler

Kjøpsguide – Sofaer til venterom

Når du skal kjøpe en sofa til venterommet, er det viktig å ta hensyn til hva slags venterom sofaen skal plasseres i. Hvis den skal stå på et helsesenter eller hos en offentlig etat, vil du kanskje at sofaen både skal se stilren ut og være lett å holde ren. I mer personlige venterom, som skjønnhetssalonger og foajéer i hotell eller kinoer, ønsker mange en elegant sofa som gir et mer avslappet inntrykk.

Sofaens funksjon

For å kunne gjøre et godt valg når man skal kjøpe sofa til venterommet eller resepsjonen, er det viktig å tenke over hvor sofaen skal stå og hvordan den skal brukes. Er det viktig at det er en koselig sofa? Skal mennesker sitte i en lang eller kort periode? Hvor mange personer skal sofaen egentlig romme?

Valg av materiale

I rom hvor mange mennesker oppholder seg spiller materialevalget til sofaen en stor rolle. Hvis de besøkende har ytterklær på seg, stilles det høyere krav, ettersom smuss og vann lett setter flekker. Det kan også være klokt å ta hensyn til om det tilbys mat eller drikke i venterommet. Hvis det finnes en kaffeautomat der, kommer sofaen antakeligvis før eller siden til å få kaffeflekker på seg. Det kan derfor være lurt å satse på et smussavvisende stoff når du velger sofa til venterom.

Farge

En hvit venteromssofa som brukes flittig er sikkert flott de første dagene, men stoffet kommer ganske raskt til å bli skittent. Det kan derfor være lurt å vurdere å velge et litt mørkere stoff dersom sofaen utsettes for mye slitasje. Men, i tillegg til at mørkere farger er mer tilgivende, er det også viktig å tenke på at fargen har betydning for hvordan de besøkende oppfatter rommet. En grønn sofa utstråler fred og ro, mens en grå nyanse gir et moderne inntrykk. Det kan være en god idé å tenke på hvordan venterommet ditt ser ut ellers. Hvis du synes at venterommet ser trist og kjedelig ut, kan du med fordel legge til en frisk farge som rosa eller turkis.

Modulsofa eller klassisk sofa

En klassisk sofa i ett stykke er alltid et sikkert kort når du skal velge sofa til venterommet eller resepsjonen. Men for den som ønsker fleksibilitet, kan en modulsofa også være et godt alternativ. Venteromssofaer i modulmodeller er enkle å tilpasse og endres. Dersom bedriften vokser, er det lett å øke antallet moduler for å få en større sofa på den måten. Mange av modulene kan dessuten plasseres alene, som en stol.

Høy rygg

En sofa med høy rygg er deilig å sitte i. Ryggen gir god støtte til kroppen, og den rette stillingen gjør at den passer fint inn i omgivelser hvor de besøkende forventes å sitte rett og ganske tett. Hvis man vil ha en sofa til venterommet som gir et ryddig inntrykk, er en ventesofa med høy ryggstøtte et godt kjøp.

Lav rygg

I en sofa med lav rygg lener man seg gjerne bakover og slapper av. Loungemodeller kommer ofte med en lavere rygg og dypere seter. Slike venteromssofaer gir et innbydende inntrykk og passer fint når man vil at de besøkende skal føle seg rolige og komfortable, som i et resepsjonsområde.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter