For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Paller

Paller

Er du ute etter en pall til din restaurant eller kafémiljø, har du kommet til riktig sted. Vi tilbyr alle mulige slags paller for offentlige miljøer. Finner man ikke den pallen man leter etter, kan vi alltid skreddersy en pall 100%. Flertallet av våre sittepaller kommer fra italienske varemerker der kvalitet og design er i fokus. Vi har sittemøbler som fungerer for både inne- og utendørsmiljø. Kontakt gjerne vår kundeservice om du ikke finner det du leter etter her på nettet. Vi har alltid mer å tilby enn det som ligger ute online. Ved større bestillinger kan vi alltid tilby en god mengderabatt. 
Kjøpsguide restaurantpaller/sittebenker>>

Våre bestselgere i denne kategorien

Kvadratisk sittepuff 40 x 40 cm
AZ Design
fra 1 737,50 nok 3 000 nok
Pall Boom, valgfri farge trekk
et al.
fra 2 012,50 nok 3 037,50 nok
Kvadratisk sittepuff 50 x 50 cm
AZ Design
fra 2 337,50 nok 4 050 nok
Sittepuff 100 cm x 40 cm
AZ Design
fra 2 725 nok 4 737,50 nok
Puff Wow 470
Pedrali
3 087,50 nok
  • Grønn
  • Gul
  • Hvit
  • Rød
45 artikler

 

 

Kjøpsguide restaurantpaller/ sittebenker

Sittebenker av typen kombibenk som har blitt stoppet, kan plasseres f.eks. i S-form som gjør at man får en veldig innbydende sitteplass. Å ha en sittebenk ved garderoben kan være utrolig bra for å kunne sette seg enkelt og praktisk ned for å ta på seg innesko, vente en stund eller ta en kort hvilepause. Da er det perfekt med sittebenker.

 

En rask og enkel måte å endre miljøet på er å kjøpe inn sittepuffer i ulike farger. Dette gjør at man bryter med helheten og får noe unikt som skiller seg ut i utvalget av restaurantmøbler.

 

Paller til din restaurant eller kafémiljø

Materialer og vedlikehold:

Å produsere restaurantpaller og sittebenker i metall og kunstskinn gjør at møblene blir utrolig lettstelte. Metallunderstellet gjør sittebenkene stabile, og kunstskinnet gjør at det blir lett å tørke av med en fuktig klut. Om man velger sittebenker eller restaurantpaller i skinn, er det viktig å behandle skinnet med lærkrem regelmessig for å bevare den myke og smidige følelser i skinnet. Om det blir flekker på skinnet, fjernes de lettest med lærsåpe. Stofftrekk som restaurantpaller og sittebenker kan bestå av, bør sprayimpregneres før man tar dem i bruk for at man skal få en større motstandskraft mot smuss og flekker.

 

Det er utrolig viktig å alltid fjerne flekker så fort de oppstår, ellers er det mulig at de tørker inn. Å komplettere restaurantpaller med et fint bord kan gi en enda bedre og innbydende følelse.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter