For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Tredemølle kontor

Tredemølle kontor

Det kan føles umulig å gå de anbefalte 10 000–15 000 skrittene per dag. Spesielt om man har en stillesittende jobb, og/eller for langt til jobben for å kunne bruke veien dit som hverdagstrim. Da er det fint at det finnes enkel kontortrening! Med en tredemølle til kontor kan du lett ta en spasertur, enten mens du jobber eller når du tar en pause. På den måten blir du mer effektiv i arbeidet, samtidig som du styrker kroppens muskulatur. Kontortrening har aldri vært enklere! Kjøpsguide tredemølle til kontor>>

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
1 artikkel

Kjøpsguide – Tredemølle til kontor

Hjerte- og karsykdommer, stivhet og stress ... det høres ikke så fristende ut, eller hva? Regelmessig trening reduserer risikoen for alle sykdommer og tilstander som er forbundet med stillesitting. Alle vet at det er lett å gi avkall på treningen hvis man har et travelt liv, og det kan være ekstra lurt å skape gode forutsetninger og muligheter for trening ved datamaskinen. En tredemølle på kontoret er derfor en smart investering for både kropp og sjel. Med en smidig tredemølle kan du enkelt tilpasse treningen etter dine ønsker og behov, ettersom båndet er like perfekt for gange i pausene som for rolige spaserturer mens du jobber.

Helsefordeler

Listen over de helsefordelene man får av å gå er lang. Ikke nok med at det frigjøres endorfiner og at blodsirkulasjonen forbedres, men forbrenningen øker også og du forbrenner flere kalorier. Ettersom kontortreningen både gjør deg piggere og sunnere, kommer du også til å yte bedre på jobben. Trening ved datamaskinen kan virkelig føles uvant i begynnelsen, men som sagt – det er mange fordeler!

Får jeg plass til en tredemølle på kontoret mitt?

De fleste som tenker på en tredemølle ser antageligvis for seg et stort og klumpete treningsapparat som finnes på de fleste treningssentre. Men når det gjelder tredemølle til kontor, er det en helt annet størrelse. Kontormøller er både lette og kompakte, for å ta så lite plass som mulig i mindre rom og områder. Når du velger mølle til kontoret, kan det også være lurt å tenke på at det er fint med en tredemølle som er så enkel som mulig. Store fronter og deler som stikker opp fyller ingen viktig funksjon og tar unødvendig mye plass i et lite rom. Ikke glem å måle så du virkelig er sikker på at tredemøllen får plass,

Forskjellen på en gang- og løpemølle

En av de største grunnene til at gangmølle er såpass mye mindre enn løpemølle, er at det er en vesentlig forskjell på dem. Tredemøller til kontor er tilpasset for gange og bevegelse, og ikke for en løpetur. Med makshastigheter på rundt 6 km/t er kontormøllene også perfekte for raske gåturer. Fordi løpemøller er bygget for å tåle en større belastning, er de også mye dyrere. Når du kjøper en tredemølle til kontoret, er det derfor en ren gangmølle du skal se etter. Det å legge masse penger i funksjoner du ikke trenger tjener jo ingen!

Funksjoner

En tredemølle til kontor kan gjerne ha en smidig fjernkontroll, slik at du enkelt kan justere hastigheten mens du går. Det er spesielt viktig hvis du bruker tredemøllen mens du jobber, ettersom ulike tempo kan passe til ulike typer arbeidsoppgaver. Det er også fordelaktig å kunne måle sine egne data. På den måten får du vite hvor langt du går i løpet av dagen, hvor lenge du går, hvor mange skritt du tar og antall kalorier du har forbrent. Hos AZ Design finner du tredemøller av høy kvalitet til rett pris.

Kilde
Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter