For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Paller / Trepaller

Trepaller

Vi har et stort utvalg av trepaller for restaurant, kafé og barmiljø. Alt fra moderne, trendy paller til mer klassiske modeller i ulike treslag. Om du er usikker på hvordan du skal møblere restauranten din, kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med møbleringsforslag. De fleste av våre paller kommer fra velkjente italienske varemerker som kjennetegnes av høy kvalitet og innovativt design. Nesten alle våre trepaller kan velges fra et stort utvalg ulike farger. Kjøp din trepall av oss i dag med prisgaranti og rentefri avbetaling. Kjøpsguide trepaller >>

 

 

Kjøpsguide TrepallerTrepaller er en naturlig detalj i miljøer der gjestene serveres mat og drikke, og trepaller passer like bra i kafé-, restaurant- og barvirksomheter. De gir en hjemmekoselig, genuin følelse, men avhengig av utførelse kan du velge å løfte frem en moderne, trendy look i lokalet. Er du ute etter å innrede din kafé eller restaurant, vil du oppdage at det finnes mengder av modeller som alle setter sitt spesielle preg på lokalet de plasseres i. Hvis du er usikker på hvordan du skal innrede og møblere i restauranten eller kafeen din, kan du kontakte oss med det samme! Vi kan nemlig hjelpe deg med møbleringsforslag slik at serveringsstedet blir akkurat så genuint og innbydende som du og gjestene dine forventer.

Når du velger trepall, bør du gjøre det med hensyn til øvrig innredning. Vi har både moderne, trendy paller og trepaller med et mer klassisk utseende som for eksempel er laget av ulike treslag med stor variasjon av nyanser. En trepall av lavere modell kan komplettere kaféstoler og gi mer plass i lokalet.

Det samme gjelder om du innreder en bar med sofagrupper. Da er paller egnet å matche med for å gi mer plass, men også for å kunne tilby flere sitteplasser. Du kan med fordel ha høyere paller i samme modell ved baren eller ved høyere barbord og de lavere ved sofagrupper eller lave bord for å skape et helhetlig inntrykk.

En god trepall skal matche fint med øvrig innredning, være stabil nok til at gjestene kan sitte på den, og ha riktig høyde i forhold til bordene den skal stå inntil.

Viktig å tenke på ved kjøp av trepaller

 Trepaller til restaurant og kafémiljö

Match med øvrig møblement

Trepaller i en kafé eller restaurant må først og fremst tilpasses på to områder: design i forhold til øvrig innredning, og høyde for å passe med det bordet eller den disken som pallen skal stå inntil. En for lav eller for høy pall reduserer komforten når gjesten skal sitte og spise, drikke eller være sosial. Når du har funnet de trepallene som passer i høyde, avgjør du hvilken modell som passer best til den stilen du vil ha. De trepallene du finner i vårt sortiment, kommer hovedsakelig fra velkjente italienske varemerker som har fokus på eksklusiv kvalitet. Designet er ofte svært innovativt og har en høy standard som tåler den belastningen en restaurant eller kafé krever av møbelet.

Materialer

Trestolene finnes i ulike utførelser og ulike materialer. Først og fremst er det forskjell på de ulike treslagene og fargenyansene, samt at enkelte modeller har seter med trekk av for eksempel stoff eller kunstskinn. Skal trepallene stå i et lokale der det forventes å bli mye søl med drikker, anbefaler vi at du i første rekke velger en modell som er lett å tørke av, og som ikke har stofftrekk. Vil du likevel ha en trepall med sete i stoff, finnes det rengjøringsproduker som er tilpasset formålet. Du kan også impregnere stoffet i forkant for å få en overflate som tåler mer. Et populært treslag er bok, som finnes i ulike fargenyanser.

 

Rengjøring og møbelpleie

Trepaller egner seg utmerket for å rengjøres med en fuktig klut og lunkent vann. Mange treslag blir vakrere med tiden når de eldes. Pallene i sortimentet holder høy kvalitet, og du kan ha dem i lang tid fremover. En del trepaller har godt av å bli behandlet med treolje etter mange års bruk, dersom du skulle merke at treet kunne ha godt av å friskes opp litt. Men utenom det krever ikke trepallene i restauranten eller kafeen din noe spesielt vedlikehold.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter