For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Kaffemaskiner / Kaffekvern

Kaffekvern

Utforsk vår samling av profesjonelle kaffekverner for restauranter og kafeer (men også for hjemmebruk). Med presisjonsmaling og brukervennlig design gjør våre kaffekverner det enkelt og nøyaktig å male for å oppnå den perfekte kaffesmaken hver gang. Enten du foretrekker en fint malt espresso eller en grovmalt traktekaffe, har vi den perfekte kaffekvernen for å møte dine kaffebryggingsbehov.

Sortering:
Artikler per side:
5 artikler
Kaffekvern La Pavoni, semiprofesjonell, krom
Lagervare
Kaffekvern La Pavoni, rustfritt stål
Lagervare
La Pavoni
fra 4 393,75 nok 5 287,50 nok
Kaffeutjevner La Pavoni, svart
Lagervare
Kaffeutjevner La Pavoni, rød
Lagervare
Kaffekvern 50's Style
Lagervare
SMEG
3 475 nok 3 775 nok
  • Hvit
  • Krem
  • Pastellblått
  • Pastellgrønn
  • Rød
  • Svart
5 artikler

Hva kan man male i en kaffekvern?

Med en kaffekvern kan du omgjøre hele kaffebønner til ferskt kaffemel, som er nøkkelen til en virkelig utsøkt kopp kaffe. Enten du foretrekker en fint malt espresso, en grovmalt konsistens for French press eller noe midt imellom, kan kaffekvernen justeres for å møte dine spesifikke behov og ønsker. 
I tillegg er det verdt å merke seg at mange kaffekverner er allsidige nok til også å male andre krydder og frø, noe som gir deg muligheten til å eksperimentere og legge til spennende smaker i dine kaffeblandinger.

Hvordan fungerer en kaffekvern?

En kaffekvern fungerer ved å bryte ned hele kaffebønner til mindre partikler, noe som åpner opp for deres smaker og aromaer for å skape den perfekte kopp kaffe. 
Ved å mate bønnene gjennom en roterende kvern, males de ned til ønsket konsistens. Justeringsmuligheter er tilgjengelige for å kontrollere malingsgraden, noe som gjør det mulig å tilpasse kaffen etter din personlige smak og den spesifikke bryggemetoden du velger å bruke.

Hvilke kaffebønner skal jeg velge?

Når det kommer til valg av kaffebønner, er det et spørsmål om personlig preferanse og smaksprofil. Arabica-bønner, som er kjent for sin myke smak og lave syreinnhold, er populære for sitt rike og komplekse smakspekter. 
På den andre siden har robusta-bønner en kraftigere og mer robust smaksprofil, med høyere koffeininnhold. Valget av bønner kan også påvirkes av røstningsgraden, der lettere ristede bønner har en mer fruktig og syrlig smak mens mørkristede bønner har en tendens til å være rikere og kraftigere. 
Det er best å eksperimentere med forskjellige bønner og røstingsgrader for å finne din perfekte kopp kaffe.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter