For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkkenmaskiner / Salamander

Salamander

Utforsk fordelene med en salamanderovn - din perfekte partner for grilling og gratinering! Salamanderovner er allsidige og kraftige verktøy som brukes til å gi en jevn og intens varme for å gi rettene dine den perfekte finishen.

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
Salamander Variolift C
Lagervara
PALUX
70 114,13 nok 73 506,75 nok
1 artikkel

Hvordan fungerer en salamanderovn?

Salamanderovner fungerer ved å bruke et åpent varmeelement på toppen for å gi direkte og intens varme til maten. Denne varmen er justerbar for å passe forskjellige retter og oppskrifter og gir en jevn tilberedning på overflaten av maten uten å måtte snu den. Varmeelementet kan raskt varmes opp og gir mulighet for rask og effektiv tilberedning.

Hva bruker man en salamander til?

1.    Grilling: Salamanderovner er perfekte for å grille kjøtt, fisk, grønnsaker og skalldyr. Den intense varmen gir en jevn grilling og gir maten en deilig karamellisert overflate samtidig som innsiden forblir saftig.
2.    Gratinering: Med sin kraftfulle overvarme er salamanderovner utmerket for å gratinere retter som pasta, gratenger og ostesaus. Det gir en fin og sprø overflate på toppen av rettene samtidig som de fortsatt beholder sin saftighet og smak.
3.    Varmeholding: I tillegg til grilling og gratinering kan salamanderovner også brukes til å holde maten varm før servering. Ved å bruke den justerbare varmen kan du sikre at maten forblir varm og klar til å serveres til gjestene dine.
Salamanderovner er uunnværlige i restaurantkjøkken og andre matlagningssituasjoner hvor rask og jevn tilberedning av maten er avgjørende. Med dens evne til å levere høy varme på kort tid, gir salamanderovner en allsidig løsning for å skape utsøkte og godt gratinerte retter på en effektiv måte.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter