For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Gryter & kasseroller

Gryter & kasseroller

Her finner du gryter og kasseroller for restaurantkjøkken! For å lette matlagingen er det bra å investere i gryter av forskjellige størrelser. Skal du koke et egg, er det jo unødvendig å varme opp den store 10 liters-gryten. I vårt utvalg av gryter og kasseroller for restaurantkjøkken finner du kvalitetsprodukter til gode priser. Våre gryter er laget av slitesterkt, rustfritt stål og har lange håndtak for bedre grep. Du kan velge blant flere forskjellige modeller og også velge tilbehør, som lokk. Når det er tid for å lage mat i store mengder, er våre kasseroller for restaurantkjøkken best egnet. Disse har en høy kant og rommer opptil 50 liter.

Sortering:
Artikler per side:
22 artikler
Gryte 50's Style
Lagervare
SMEG
fra 2 600 nok 3 225 nok
  • Krem
  • Rød
  • Svart
Lokk 50's Style
Lagervare
SMEG
fra 587,50 nok 712,50 nok
Kasserolle 50's Style
Lagervare
SMEG
2 475 nok 3 075 nok
  • Rød
  • Svart
Kjele lav, 8 L, Ø28 cm, rustfritt stål
Lagervare
Lokk, Ø14 cm, rustfritt stål
Lagervare
Lokk, Ø32 cm, rustfritt stål
Lagervare
Kasserolle Fusion 5 med lokk
Lagervare
Scanpan
fra 1 162,50 nok 1 412,50 nok
Flere varianter
Sauteuse Fusion 5
Lagervare
Scanpan
fra 1 262,50 nok 1 525 nok
Flere varianter
Lokk, Ø18 cm, rustfritt stål
Lagervare
Lokk, Ø30 cm, rustfritt stål
Lagervare
Lokk, Ø40 cm, rustfritt stål
Lagervare
Gryte Fusion 5 med lokk
Lagervare
Scanpan
fra 1 650 nok 2 000 nok
Flere varianter
Glasslokk, Ø20 cm
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 247,50 nok 373,75 nok
Glasslokk t roaster TechnIQ
Lagervare
Scanpan
fra 472,50 nok 572,50 nok
Flere varianter
Suppegryte Fusion 5 med lokk
Lagervare
Scanpan
fra 2 325 nok 2 812,50 nok
Asparges/maisgryte Impact
Scanpan
fra 1 662,50 nok 2 025 nok
Glasslokk TechnIQ Ø30 cm
Lagervare
Scanpan
fra 637,50 nok 762,50 nok
22 artikler

Kjøpeguide – Gryter & kasseroller

For å kunne lage alle de deilige rettene du har på menyen eller som du ønsker å servere på buffeten, er det viktig å ha et variert utvalg av kokekar i forskjellige størrelser. AZ Design tilbyr et bredt sortiment av både gryter og kasseroller for restaurantkjøkken, hvor du enkelt vil finne passende modeller for både små og store anledninger. Ved å lese vår raske kjøpeguide får du tips og råd om hva du bør tenke på for å velge riktig kokekar for din virksomhet. Når du har bestemt deg, er du hjertelig velkommen til å bestille ditt kjøkkenutstyr online på azdesign.se!

Satse på høy kvalitet

Når du skal investere i nytt kjøkkenutstyr til restauranten din, er det avgjørende å velge produkter av høyeste kvalitet. De skal tåle mange bruk og vask, uten å miste kvalitet i matlaging og funksjonalitet. Å investere litt ekstra i en høykvalitets gryte eller kasserolle vil definitivt lønne seg i det lange løp, både i form av overlegen matlaging og økonomisk, siden du får et produkt som varer lenge. AZ Designs prioritet er å tilby høykvalitetsprodukter til riktig pris, og vi representerer noen av markedets ledende merker innen restaurantutstyr. Derfor kan du alltid føle deg trygg med at alle våre gryter og kasseroller er laget av de beste materialene og designet med holdbarhet og funksjonalitet i tankene.

Forskjellige størrelser

For å ha et allsidig utvalg av gryter og kasseroller på ditt restaurantkjøkken, bør du vurdere å velge modeller i forskjellige størrelser. En liten gryte som rommer 1 liter kan for eksempel være perfekt for å smelte smør eller lage en liten mengde saus, mens en stor kasserolle på 50 liter er uunnværlig for store anledninger. Hos oss kan du velge blant gryter og kasseroller i mange forskjellige størrelser, noe som gjør det enkelt å finne det som passer akkurat din restaurant eller ditt kafé.

Forskjellige former

I tillegg til forskjellige størrelser kan det også være en god idé å se på gryter og kasseroller med forskjellige former. I vår nettbutikk finner du alt fra dype gryter til flate kasseroller med komfortable håndtak. Ditt valg bør baseres på hva du planlegger å lage, hvor mye du ønsker å kunne lage om gangen, og hvilken type varmefordeling du foretrekker.

Kompletter med passende lokk

Til slutt er det viktig å komplettere dine gryter og kasseroller med passende lokk. Dette er nødvendig når du skal koke vann eller beholde varmen når maten simrer. På azdesign.se finner du lokk til gryter og kasseroller i flere størrelser, fra 14 centimeter opp til 40 centimeter i diameter, slik at du enkelt kan matche lokket med ditt kokekar.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter