For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Industristoler

Industristoler

Vi har mange forskjellige typer industristoler å tilby, og vi har veldig mye mer enn det som vises i nettbutikken. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er interessert i en industristol så hjelper vi deg videre.  Ved større bestillinger kan vi alltid tilby en god mengderabatt. Kontakt oss for å få best mulig pris.  Kjøpsguide industristoler >> 

Sortering:
Artikler per side:
7 artikler
Industristol Indy 2, justerbar rygg, svart
Lagervare
Industristol Goliat, 4 varianter
Lagervare
Industristol Regal
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 2 075 nok 2 537,50 nok
Industristol Senior
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 2 062,50 nok 2 537,50 nok
Industristol Worker
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 2 750 nok 3 350 nok
7 artikler

KJØPSGUIDE INDUSTRISTOLER

Selv om det som regel er ergonomisk best å stå mens man jobber, finnes det noen tilfeller hvor man må hvile bena. Det er også best å sitte ved noen arbeidsoppgaver, for eksempel på verksteder eller i produksjonsindustri. I disse tøffe miljøene er det viktig at du bruker stoler som er slitesterke og solide, og som tåler påkjenninger. Det er også veldig viktig at de er ergonomisk riktige og gir rett sittehøyde, og at de kan reguleres for å passe til ulike personer.

 

Når man skal velge industristoler er det viktig å ta med i betraktningen om det skal være en høy eller lav modell, hvilket materiale setet er av og om stolen skal være med eller uten ryggstøtte. Forskjellen mellom de ulike stolene er ikke enorm, så det går mest på om stolen skal brukes i en lettere eller tyngre industri. Industristolene med tekstiltrekk på setet kan også være et godt alternativ når man jobber i kasse, kundeservice eller et annet mottak hvor du møter stående kunder eller gjester.

 

DETTE BØR DU TENKE PÅ VED KJØP AV INDUSTRISTOLER

 

ULIKE MODELLER

En industristol kalles også noen ganger for verkstedstol, og er et vanlig innslag i ulike typer verksted-, montering- eller produksjonsindustrier. Verkstedstolen kommer som lav modell, og er utstyrt med hjul for enkel forflytting mellom ulike arbeidsstasjoner. Andre industristoler av høyere modell er som regel utstyrt med glideføtter og fotstøtte.

 

Stolene er justerbare i forskjellige intervaller, og her er det lurt å tenke på hvilken arbeidshøyde som er vanligst. Kanskje er det slik at du på en arbeidsplass trenger både en lav modell med hjul og en høyere modell for enkelte oppgaver – tilpass stolens høyde etter det arbeidet som skal utføres.

 

KOMFORT

Hvis stolene hovedsaklig brukes under arbeid, som for eksempel ulike monteringsoppgaver eller ved emballeringsarbeid, er en stol uten ryggstøtte å foretrekke. Stolen skal da tjene som hvile for bena, og er egentlig ingen sitteplass for avkobling. Vil du ha litt mer komfort finnes det seter med forhøyet bakkant som kan gi en avlastende følelse samtidig som det er ergonomisk korrekt.

 

Hvis stolen brukes for eksempel ved et kontrollbord, i en lab eller i et kontrollrom hvor den hovedsakelig ikke brukes under arbeidets gang, kan det være behagelig å ha en stol med ryggstøtte. Ryggstøtten gir da deilig avlastning for ryggen mellom de ulike arbeidsoppgavene. Denne typen stol finnes også med såkalt synkronteknologi som følger kroppens bevegelser En stol med vippefunksjon kan også være å foretrekke innenfor visse arbeidsområder når du vil tilpasse kroppsholdningen etter arbeidsoppgaven.

 

SETER

Det finnes mange forskjellige seter å velge mellom. Et stoppet sete med trekk av tekstil er en behagelig sitteplass, men ikke helt praktisk i miljøer som er støvete eller der hvor stolen kan utsettes for væske eller smuss. Hvis det er snakk om tyngre eller skitne industrimiljøer, er det bedre å velge et sete med vinyltrekk som har en overflate som er lettere å holde ren. For maksimal slitestyrke både mot skitt og ytre påvirkninger kan man med fordel velge et solid sete av plast.

 

STATIV

Stativet til stolene på de lave modellene er utstyrt med glidehjul, noe som gjør det mulig å forflytte stolen for eksempel over et verkstedgulv. Hjulene gjør det også lett og smidig å fjerne stolen når den ikke brukes. De høye modellene har i stedet glideføtter og en fotstøtte montert på stativet. Fotstøtten gir deilig avlastning og gjør det mulig å få en viss variasjon i arbeidsstillingen.

Kilde
Kilde

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter