For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Konferansemøbler / Konferansebord / Nedfellbare bord med hjul

Nedfellbare bord med hjul

Er du på jakt etter flyttbare konferansebord for økt fleksibilitet? Hos AZ Design synes vi at det skal være enkelt å flytte møbler, og derfor tilbyr vi et bredt utvalg av sammenleggbare bord og konferansebord med hjul. Når det gjelder konferanser, messer og andre typer større arrangementer, er det viktig å kunne flytte bordene på en enkel og trygg måte. Hvis du velger et sammenleggbart konferansebord fra oss, garanterer vi deg et møbel som både kan transporteres og flyttes enkelt ut fra bedriftens behov. Kjøpsguide nedfellbare bord med hjul>>

Kjøpsguide – Nedfellbare bord med hjul

Hos oss finner du en mengde konferansebord med hjul, som kan flyttes på en enkel måte når det er behov for det. Uansett om du ser etter klassiske rektangulære bord til en konferanse eller halvsirkelformede bordplater til messer, har vi noe som passer for akkurat deg. De flyttbare konferansebordene våre kommer i mange ulike størrelser, farger og former.

Sammenleggbare bord

Det er mange fordeler med å velge et sammenleggbart bord. Den smarte funksjonen med at bordplaten legges opp på langsiden, gjør at bordet raskt blir både kompakt og praktisk. Funksjonen er ekstra nyttig i bedrifter med hyppige endringer, hvor det kan være viktig å ha møbler som tar opp så lite plass som mulig når de ikke er i bruk.

Valg av form på bordplaten

De sammenleggbare bordene våre kommer i mange ulike former for å passe til akkurat din bedrift. Når du skal velge modell på det sammenleggbare konferansebordet ditt, kan det være lurt å tenke over hvilken funksjon du vil at formen skal fylle. Hos oss finner du alt fra sammenleggbare bord med mykt avrundede kanter, til varianter med halvsirkelformede bordplater. Vi tilbyr naturligvis også klassiske rektangulære konferansebord i sammenleggbar modell.

Enkel flytting med hjul

Alle de flyttbare konferansebordene våre kommer med hjul for mest mulig fleksibilitet. Det er en stor fordel å ha et sammenleggbart bord med hjul, ettersom det er enkelt å rulle det rundt. Enkel forflytting kan i noen tilfeller også skje med gjenstander på bordet hvis situasjonen krever det. Når du ønsker å ha bordet stillestående i én posisjon, kan du enkelt låse to av de fire hjulene. På den måten står bordet både trygt og stabilt.

Kombiner sammenleggbare bord med en bordvogn eller tralle

Selv om det er enkelt å forflytte de sammenleggbare bordene våre ved hjelp av hjulfunksjonen, kan det i noen tilfeller være ønskelig å transportere mange bord samtidig. På www.azdesign.no finner du flere stabile bordvogner og traller for enkel forflytting av de sammenleggbare bordene våre. Ettersom de sammenleggbare bordene blir kompakte og lette å håndtere når de legges sammen, er kombinasjonen med en bordvogn eller tralle svært praktisk. Tenk at det kan være så enkelt å flytte møbler!

Smart oppbevaring

Flyttbare konferansebord med hjul er lette å oppbevare når du ikke trenger dem. Visste du at våre konferansevogner for forflytting også egner seg utmerket for oppbevaring? Å kombinere disse to momentene er naturligvis ikke bare smart og tidseffektivt, men også økonomisk, ettersom du slipper å investere i to separate systemer. Hvis du har spørsmål om hvilke av våre sammenleggbare konferansebord og vogner som passer godt å kombinere, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på AZ Design.

Farge på bordplate og understell

Når du velger et flyttbart konferansebord hos oss, kan du velge farge på bordplaten og rammen. Hvis du ønsker en ensfarget bordplate med et stilrent utseende, er fargene hvitt, svart og grått alltid sikre kort. For en mer naturnær følelse har vi også pene bordplater av laminat i ulike treslag. Sammen med bordunderstellene våre i hvitt, svart eller sølv kan du skape en mengde spennende fargekombinasjoner.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter