For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Paller / Plastpaller

Plastpaller

Vi har et stort utvalg av ulike design plastpaller for både inne- og utendørsmiljø. En plastpall for restaurant og kafémiljø stiller ekstra høye krav når det gjelder slitasje og holdbarhet. Vi selger bare paller av høy kvalitet med lang garanti. Kontakt oss gjerne hvis du ikke finner den sittepallen du leter etter, så hjelper vi deg på veien. På samtlige produkter i nettbutikken tilbyr vi rentefri avbetaling og svært gode priser. Kjøpsguide plastpaller >>

Sortering:
Artikler per side:
8 artikler
8 artikler

 

 

Kjøpsguide Plastpaller


Om du leter etter stoler eller paller for å møblere lokalet med nye sitteplasser, finnes det mange ulike alternativer å se på. For eksempel er plastpaller populært. Plastpaller er ettertraktet hos mange som eier kafeer og restauranter takket være at de er smidige, enkle å holde rene og prisgunstige. Det er dessuten flere fordeler med å innrede restauranten eller kafeen din med plastpaller, men det gjelder å finne riktig modell som passer dine behov.

Plastpaller finnes i mengder av ulike utførelser der du må se på at farge og design passer inn i den øvrige innredningen din. Vil du ha en rolig, stilren følelse eller en mer livlig med farge og form som skiller seg ut? Høye plastpaller passer bedre inn ved høyere bord, som barbordmodeller, men det finnes modeller som kan kombineres, som lav pall og barpall, for å passe ulike situasjoner.


Formgivningen skal dessuten passe til formålet og den tiltenkte kundegruppen. Er målgruppen i din kafé eller restaurant eldre personer, kan det være upraktisk med de fleste av barpallmodellene, men om det hovedsakelig er yngre gjester, kan de høyere plastpallene gi helt riktig følelse. Lokalets utforming avgjør valg av palltype. Mange plastpaller fungerer både ved innendørs- og utendørsbruk, så det er enda et aspekt man må ta hensyn til.

 

Viktig å tenke på ved kjøp av plastpaller

Kjøpsguide plastpaller

Design

Du har flere faktorer å ta hensyn til ved velg av innredning. Om du har bestemt deg for at plastpaller passer inn i ditt lokale, er neste steg å tenke over design, som fargen og utformingen. Med plastpaller får du stor valgfrihet, og fargene kan enten være diskrete og mer naturnære, men det finnes også mengder av sterke farger som skiller seg ut. Tenk over hvilke farger som passer inn i din virksomhet, og hva du vil formidle til gjestene dine.

Utformingen skal naturligvis passe inn rent estetisk i den øvrige virksomheten, for eksempel stilrene former, eller om du vil innrede med et mer modig design. I tillegg til det estetiske skal det være komfortable møbler som gjestene gjerne slår seg ned i. Hvis du derimot vil ha høy omsetning av gjester, velger du med fordel paller som ikke innbyr til å bli værende lenge.

Bruksområde

Hvordan og når vil møblene bli brukt? På en kafé eller en restaurant der gjestene kommer inn på et raskt besøk, passer plastpaller ekstra bra, nettopp fordi de er enkle å rengjøre. De er også egnet dersom virksomheten tilbyr både inne- og uteservering, siden de fleste plastpaller egner seg for både innendørs- og utendørsbruk. Ved virksomheter der det av og til er større trykk på antall besøkende, bør du vurdere å se etter stabelbare modeller av plastpaller som enkelt kan ryddes unna når du trenger mer gulvplass, eller i perioder der antall gjester er færre. I tillegg til innenfor kafé- og restaurantbransjen kan plastpaller fylle en praktisk funksjon også innenfor andre virksomheter, som kontor, kundemottak og øvrige forretningslokaler.

Rengjøring og hygiene

Innen kafé- og restaurantbransjen er renhold og hygiene viktig. Plastpaller og andre møbler av plast kan i mange tilfeller forenkle håndtering og rengjøring. Materialet er enkelt å tørke av og tåler dessuten å spyles av med vann ved storrengjøring.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter