For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmaskiner / Pizzaovner

Pizzaovner

Velkommen til vår verden av pizzaovner skreddersydd for restaurantbruk! Her utforsker vi alt du trenger å vite for å lykkes med din pizzavirksomhet ved å bruke de beste ovnene på markedet. Enten du driver en trendy trattoria eller en familievennlig pizzeria, hjelper vi deg å oppnå pizza perfeksjon.

Sortering:
Artikler per side:
12 artikler
Pizzaovn enkel, extra power
Lagervare
Pizzaovn, VP2 Revolution
Lagervare
Pizzaovn, VP3 XL
Lagervare
Stima
111 487,50 nok
Pizzaovn, VP3 Revolution
Lagervare
Pizzaovn, enkelt
Lagervare
Pizzaovn, dobbel, FP 66 RL
Lagervare
Pizzaovn, enkel, 509C
Lagervare
Pizzaovn, enkel, ekstra høy
Lagervare
Pizzaovn, høy, extra power
Lagervare
Pizzaovn, dobbel 509C
Lagervare
Pizzaovn, VP2 XL
Lagervare
Stima
87 612,50 nok
Pizzaovn, VP1 Revolution
Lagervare
12 artikler

6 punkter å tenke på når du velger pizzaovn

En pizzaovn er hjertet i enhver pizzeria og avgjørende for å levere kvalitetspizzaer til dine kunder. Ved å investere i en høytytende pizzaovn, kan du sikre jevn varme og perfekt sprøhet i hver bit.
Når du velger en pizzaovn for din restaurant, er det flere viktige faktorer å vurdere for å sikre at den oppfyller dine behov og leverer høykvalitetspizzaer til dine kunder:

1.    Type ovn:

Det finnes ulike typer pizzaovner, inkludert vedfyrte, gassdrevne, elektriske og konveksjonsovner. Hver type har sine egne fordeler og ulemper, så vurder hvilken som passer best til din restaurants behov, ditt kjøkkenområde og din preferanse for smaksprofil på pizzaene.

2.    Størrelse og kapasitet:

Ta hensyn til din restaurants volum og typiske pizzaordrer når du velger størrelsen på ovnen. En ovn med tilstrekkelig kapasitet til å håndtere dine topper av bestillinger effektivt vil være avgjørende for å unngå lange ventetider for kundene.

3.    Jevnhet i varmefordeling:

En av de viktigste faktorene for å oppnå konsistens og perfekt sprøhet i dine pizzaer er jevn varmefordeling i ovnen. Sørg for å velge en ovn som kan gi konsekvent høy varme over hele flaten for å unngå ujevnt stekte pizzaer.

4.    Kvalitet på materialer:

Tenk på materialene som brukes i ovnens konstruksjon. Høykvalitets materialer som rustfritt stål og murstein kan bidra til holdbarhet og lang levetid for din ovn, noe som gjør den til en bedre langsiktig investering.

5.    Energiforbruk:

Vurder energieffektiviteten til ovnen for å holde driftskostnadene nede og redusere din miljøpåvirkning. Noen moderne pizzaovner er designet for å være mer energieffektive enn andre, noe som kan være en viktig faktor å vurdere for din restaurants økonomi og bærekraftsmål.

6.    Tilpasningsdyktighet og funksjoner:

Vurder hvilke ekstra funksjoner og tilpasningsmuligheter som er viktige for deg og din restaurant. Dette kan inkludere programmerbare innstillinger, justerbare hyller, innebygde pizzasteiner eller andre funksjoner som kan forbedre din pizza-bakeopplevelse.

Kan man ha bakepapir i pizzaovn?

Selvfølgelig! Selv om det er mindre vanlig i kommersielle innstillinger, kan bakepapir være et nyttig verktøy for å håndtere pizza. Å bruke høykvalitets bakepapir kan redusere risikoen for at pizzaen fester seg til ovnsgulvet og lette rengjøringen. Sørg for at papiret er beregnet for høye temperaturer og tilpasset restaurantens behov.

Hvordan gjør man slik at pizzaen ikke fester seg til spaden?

Å unngå at pizzaen fester seg til spaden er en ferdighet som enhver pizzakokk trenger å mestre. For å sikre smidig overføring av pizzaen fra spaden til ovnen og omvendt, anbefales det å bruke mais- eller rismel på spaden for å redusere friksjonen. Du kan også prøve å forsiktig riste spaden når du legger inn eller tar ut pizzaen for å sikre at den beveger seg smidig. Med litt øvelse og riktig teknikk vil dine pizzaer gli av spaden uten problemer, hver gang!

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter