+46 86602030
Hjem / Kjøkken og spisesal / Kasseroller og kjeler

Kasseroller og kjeler

Kasseroller og kjeler

Her finner du kasseroller og kjeler til restaurantkjøkken! For å forenkle matlagingen er det lurt å investere i kasseroller i ulike størrelser. Hvis du skal koke et egg, er det jo unødvendig å varme opp en 10-liters kjele. I vårt utvalg av kasseroller og kjeler til restaurantkjøkken finner du kvalitetsprodukter til gode priser. Kasserollene våre er laget av slitesterkt, rustfritt stål og har lange håndtak for bedre grep. Du kan velge mellom flere ulike modeller, og du kan velge ut tilbehør som lokk. Når man skal lage mye mat, er våre kjeler til restaurantkjøkken veldig godt egnet. Disse har en høy kant og rommer opptil 50 liter. Kjøpsguide kasseroller og kjeler >>

Sortering:
Artikler per side:
36 artikler
36 artikler

Leasing Restaurangmöbler

Kjøpsguide – Kasseroller & kjeler

For å kunne lage alle de velsmakende rettene du har på menyen, eller som du vil servere i buffeen, gjelder det selvfølgelig å ha et variert sett av kokekar i forskjellige størrelser. AZ Design tilbyr et bredt utvalg av både kasseroller og kjeler til restaurantkjøkken, og du vil enkelt kunne finne passende modeller til både små og store porsjoner. Ved å lese vår raske kjøpsguide får du dessuten tips og råd til hva du bør tenke på for å velge riktig kokekar til din virksomhet. Når du har bestemt deg, er du hjertelig velkommen til å bestille kjøkkenutstyret ditt online på www.azdesign.no!

Sats på god kvalitet

Noe av det viktigste å tenke på når du skal investere i nytt kjøkkenutstyr til restauranten din, er å velge produkter av ordentlig god kvalitet. De skal tåle å brukes og vaskes mange ganger, uten at kvaliteten reduseres med tanke på matlaging og funksjonalitet. Til syvende og sist vil det lønne seg å legge litt ekstra penger i å velge en kasserolle av høy kvalitet fremfor en litt enklere, dels i form av bedre og enklere matlaging, men også økonomisk, ettersom du får et produkt som vil holde i mange år. AZ Designs fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til riktig pris, og vi er forhandlere av noen av markedets fremste merker innen nettopp restaurantutstyr. Det gjør at du alltid kan føle deg trygg på at alle våre kasseroller og kjeler er laget av beste mulige materialer og er designet med lang holdbarhet, varighet og funksjonalitet i tankene.

Forskjellige størrelser

Et annet tips for å få satt sammen et godt sett med kasseroller og kjeler til restaurantkjøkkenet, er å velge forskjellige modeller i varierende størrelser. En liten kasserolle som rommer 1 liter, passer for eksempel utmerket til å smelte smør eller vispe sammen en mindre mengde saus i, mens en stor gryte på 50 liter er uunnværlig til storprepp. Hos oss kan du velge mellom kasseroller og kjeler i de fleste størrelser, noe som gjør det lett å finne passende modeller til din restaurant eller kafé.

Forskjellige former

I tillegg til at kokekarene bør være i forskjellige størrelser, er det også en god idé å velge kasseroller og kjeler i forskjellige former. I nettbutikken vår har vi alt fra små kasseroller med høy kant til lave kjeler med praktiske håndtak på sidene. Hva som passer deg best, kommer helt an på hva du skal lage, hvor store mengder du vil kunne lage samtidig, og hvor stor varmefordeling du ønsker.

Kompletter med passende lokk

Sist, men ikke minst gjelder det også å utruste kasserollene og kjelene med passende lokk. En nødvendighet når du skal koke opp vann eller vil stenge varmen inne når maten står og putrer! Her på azdesign.no finner du lokk til kjeler og kasseroller i flere størrelser, fra 14 centimeter opptil 40 centimeter i diameter, slik at du enkelt kan velge et lokk som er like stort som kokekaret.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans