For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Kjøkkenredskaper / Tilbehør kjøkken

Tilbehør kjøkken

På www.azdesign.no har vi samlet et bredt utvalg av kjøkkenredskaper som du kan bestille enkelt online. Her finner du tilbehør av god kvalitet til kjøkkenet ditt – alt fra dressingflasker til boksåpnere, termometer, meny- og kvitteringsholdere og mange andre funksjonelle og smarte kjøkkenredskaper som er uunnværlige på et restaurantkjøkken eller en kafé. Med riktig tilbehør kan du lage mat, bake, veie, høvle, åpne, sile og mye annet – som en ekte profesjonell. Sjekk ut vårt store utvalg av kjøkkenutstyr og bestill det du trenger i fred og ro! Kjøpsguide kjokkenutstyr >>

Ostehøvel, rustfritt stål
Lagervare
BBM
fra 85 nok 128,75 nok
Dørslag 23,5 cm, rustfritt stål
Lagervare
Serveringsbestikk, Akasie
Lagervare
Xantia
fra 191,25 nok 295 nok
Pølsestativ, rustfritt stål
Lagervare
Dressingflaske 0,34 l, gjennomsiktig plast
Lagervare
Kjøkkensaks, rustfritt stål
Lagervare
BBM
fra 127,50 nok 192,50 nok
Steketermometer, rustfritt stål
Lagervare
Brett, GN 2/3, 10 mm, rustfritt stål
Lagervare
Digitalt kjøtttermometer, måler fra -50C til + 150C
Lagervare
Menyholder, rustfritt stål
Lagervare
Tinnåpner, rustfritt stål, plasthåndtak
Lagervare
Dressingflaske 0,23 l, gjennomsiktig plast
Lagervare
Stekespade, rustfritt stål
Lagervare
Ølglass 50 cl, Tritan
Lagervare
Form GN 1 / 2-65, melamin, hvit
Lagervare
Menyholder med ring
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 87,50 nok 132,50 nok
Bolle Ø20,5 cm, Melamin
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 282,50 nok 437,50 nok
Lasertermometer, infrarød, fra -13 / + 300 C
Lagervare
Ølglass til fots 58 cl, Tritan
Lagervare
Noteark, svart, imitert skinn
Lagervare
BBM
fra 135 nok 203,75 nok
Form GN 2 / 4-20, melamin, hvit
Lagervare
Digital kjøkkenvekt, 6 kg-1 gram
Lagervare
Kanåpner, benkfast
Lagervare
Merxteam - Exxent
fra 2 235 nok 3 376,25 nok
Champagneglass 18 cl, Tritan
Lagervare
Bolle, Melamin, Ø 15 cm
Lagervare
Drikkeglass 31 cl, Tritan
Lagervare
Menymappe, sort, 4 blader
Lagervare
BBM
fra 262,50 nok 396,25 nok
Bongspett, rustfritt stål
Lagervare
33 artikler

 

Kjøpsguide – tilbehør kjøkken

I et restaurantkjøkken trengs det en rekke forskjellige produkter, redskaper og maskiner. I tillegg til oppvaskmaskin, kasseroller og bestikk er det også mye annet kjøkkentilbehør som kan være fordelaktig. Her har vi samlet vårt tilbehør til kjøkken, og du vil blant annet finne pent serveringsbestikk og fine menypermer og pølseholdere. I tillegg til stilrene produkter som tilfører noe til innredningen, slik som våre forklær og menyholdere, har vi også mange andre praktiske redskaper. Kanskje dere er nødt til å bytte ut tyllene til sprøyteposene eller kjøpe en ny, superskarp mandolin? Uansett hva du leter etter, vil du garantert finne det hos www.azdesign.no. Vi tilbyr profesjonelt kvalitetstilbehør til restaurantkjøkken, dessuten til gunstige priser.

Kjøkkentilbehør – termometre

Termometeret er kanskje et av de viktigste tilbehørene i et restaurantkjøkken. Det finnes mange typer termometre, blant annet digitale termometre til kjøtt og steketermometre. Mange restauranter foretrekker digitale termometre, ettersom de gir raske og nøyaktige resultater som vises på den lille skjermen umiddelbart. Steketermometrene du finner hos oss, er tradisjonelle varianter av rustfritt stål. Du stikker dem rett og slett ned i kjøttet og ser deretter på termometeret for å sjekke om ønsket temperatur er oppnådd. Det er stadig noe som må kontrolleres på et kjøkken, for eksempel at deigen holder 37 grader, eller at lammefileten ikke overstiger 57 grader – som den skal være for å være medium/medium rare ...

Fine detaljer som løfter stemningen i restauranten

I tilbudet vårt av kjøkkentilbehør har du også en rekke produkter som hører til innredningen. Blant annet menyholdere, regningsholdere og regningspermer. Gjestenes opplevelse begynner når de går inn døren, og den slutter først når de går ut igjen. Våre stilrene regningspermer i svart kunstskinn setter et klassisk og eksklusivt preg på innredningen. Det kan virke som ubetydelige detaljer, men faktum er at hver lille ting spiller stor rolle for gjestenes helhetsinntrykk. Hvis dere har gamle menyer med slitasje på kantene og fettete sider, er det altså på høy tid å bytte dem ut! Straks gjesten får menyen i hånden, skal den føles innbydende, moderne og pen. Se gjennom vårt kjøkkentilbehør, der vi blant annet har menypermer, regningspermer, regningsholdere og mye mer.

Kjøkkentilbehør som gjør det daglige arbeidet lettere

Mye av vårt kjøkkentilbehør kan virke ubetydelig, men faktum er at til og med de minste detaljene spiller stor rolle for restaurantens suksess. Sørger du for at restaurantkjøkkenet har nok dørslag, så trenger ingen å stå uten når lunsjen begynner. Og hvis dere investerer i en solid boksåpner som festes i arbeidsbenken, vil ingen måtte stresse for å få åpnet en hermetikkboks! Alt som har med restaurantbransjen å gjøre, må være effektivt og tidsbesparende. I et restaurantkjøkken har kokkene stadig mange baller i luften. Å investere i kjøkkenutstyret vårt vil gjøre det daglige arbeidet lettere, både på kjøkkenet og for servitørene.

Finn det du ser etter til kjøkkenet

I tilbudet vårt av kjøkkentilbehør finner du en rekke forskjellige produkter. Finn det du leter etter raskere ved å velge en av kategoriene øverst, for eksempel dressingflasker, boksåpnere, meny- og regningsholdere og termometre. Da får du se kun det som hører inn under den valgte kategorien,, og ellers ser du hele sortimentet nedenfor. Husk at du får en gunstig mengderabatt hvis du kjøper flere produkter i samme produktkategori.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter