Bisnode
 
0
0

For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kontormøbler / Skrivetavler / Lydabsorberende skrivetavler

Lydabsorberende skrivetavler

Lydabsorberende skrivetavler

Ser du etter en lydabsorberende tavle til kontoret? Det er viktig for både effektiviteten og velværet at man kan jobbe i fred og ro. Støyende omgivelser gjør at vi blir trøtte raskt, og det får negative konsekvenser på flere ulike plan. Det smarte designet til en lydabsorberende tavle kan hjelpe deg med å løse dette problemet. Hos AZ Design finner du mange lyddempende tavler fra svenske Lintex i flere design og farger. Uansett om du ser etter en vegghengt glasstavle med lydabsorberende egenskaper eller en mobil variant med hjul, har vi noe for deg. Kjøpsguide lydabsorberende skrivetavler>>

Sortering:
Artikler per side:
0 artikler

Ditt valg matchet ingen artikler!

0 artikler

Kjøpsguide – Lydabsorberende tavler 

Visste du at en tavle kan være lydabsorberende? Selv om dagens åpne kontorlandskap har mange fordeler, blir det høye lydnivået ofte en stressfaktor. Men det trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende å skape et bedre lydvolum! Med en lydabsorberende tavle slår du enkelt to fluer i en smekk. Mange av glasstavlene våre kommer også med en lydabsorberende ramme, noe som gjør at du får det beste fra to verdener!

Valg av størrelse

Før du velger størrelse på den lydabsorberende tavlen, kan det være lurt å tenke over hvor mye vegg- eller gulvplass du har til disposisjon. Kanskje veggene allerede er fylt med noe annet? Tenk over om det kan lønne seg å ommøblere slik at du kan utnytte plassen fullt ut. For at du skal kunne gjøre et så godt valg som mulig, har vi lyddempende modeller i flere ulike størrelser. Hvis det er en vegghengt variant du ser etter, har vi tavler med lydabsorberende ramme i størrelsen 150x100. De praktiske målene gjør at du får godt med plass å skrive på, samtidig som tavlen ikke oppleves som ruvende.

Mobile lydabsorberende tavler

Drømmer du om mer fleksibilitet, en sjenerøs skriveflate og effektiv lyddemping? Mangler du samtidig plass på veggen? Da er det flaks at vi også har mobile og stående tavler med lydabsorberende egenskaper! Hvis du ønsker en tavle som er lett å flytte, kan det være en god idé å satse på en av modellene våre med hjul som du enkelt kan rulle mellom ulike posisjoner på arbeidsplassen. Tavlen står stabilt på gulvet, og fordi det er en litt høyere modell, fungerer den også fint som romdeler. De lydabsorberende tavlene på hjul er litt større enn de vegghengte, og de er tilgjengelig i målene 100x196 og 150x196.

Fine tavler med optisk glass

Tavlene våre med lydabsorbering har en fin skriveflate i optisk glass. Hva med for eksempel den unike modellen Mood fra Lintex, som kombinerer moderne stoff med speilblankt glass? For at tavlen skal bli så skreddersydd som mulig, kan du også velge om du vil ha glasset til høyre eller venstre. Når det gjelder de mobile tavlene med lydabsorbering, ser modellen litt annerledes ut. I stedet for en delt flate har tavlen ulike materialer på de ulike sidene. Avhengig av hvordan arbeidsplassen din ser ut, kan du velge hvilken side du vil plassere hvilken vei.

Lydabsorberende tavler med magnetisk glass

Hvis du vil få fullt utbytte av produktet, er det lurt å velge en lydabsorberende tavle med magnetisk glass. Da kan du enkelt feste papirene dine på tavlen, så slipper du å bekymre deg for rot og huskelapper som forsvinner!

Opptil 12 ulike fargevalg

For at du skal kunne få en tavle som kjennes helt riktig, tilbyr vi mange ulike nyanser å velge mellom. De fine glasstavlene våre med lydabsorbering finnes i 12 trendy fargevalg som passer alle smaker og innredningsstiler. På www.azdesign.no finner du fargekart med de ulike nyansene, slik at du kan velge i fred og ro.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter