Lukk
    +46 86602030

BLACK WEEK 10% ekstra på alt! Rabattkode: BLACKWEEK2022

Hjem / Kontormøbler / Paller kontor

Paller kontor

Paller / Balansepaller

Det er mange fordeler ved å bruke en balansekrakk i stedet for en vanlig stol. En ergonomisk krakk gjør kroppen din en stor tjeneste. Takket være alle funksjonene bidrar balansekrakken til å styrke musklene i både rygg og kjerne, og du kan beholde den gode holdningen din hele dagen. Den fine og moderne designen passer fint i ulike typer kontormiljøer, og krakken kan enkelt skyves unna på grunn av den praktiske størrelsen og justerbare høyden. Hvis du kjøper et større parti krakker, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for ekstra fordelaktige priser. Kjøpsguide krakker til kontor>>

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
1 artikkel

Kjøpsguide – Krakker til kontor

Det er slettes ikke riktig at en krakk bare er en simpel type stol! De ergonomiske krakkene våre er mye mer enn et enkelt sittemøbel, takket være smart design og kvalitetsmaterialer. Den smidige modellen gir mange helsefordeler. Balansekrakker har mange ergonomiske fordeler, og de er ekstra behagelige å bruke når du sitter foran arbeidsbordet i lange perioder. Hos AZ Design finner du forskjellige spennende modeller, i mange farger og kvalitetssikre materialer.

Hvordan fungerer en balansekrakk?

Balansekrakker fungerer ved å utfordre kroppen. Krakkene har en smart utforming og design som får kroppen til å aktiveres, og på den måten innta en mer dynamisk stilling. Akkurat som navnet antyder, er krakken ikke bare styrkende for holdningen, men den trener også kroppens balanse. Gjennom å aktivere muskulaturen i både rygg og kjerne blir sitteposisjonen mye bedre enn på en vanlig stol.

Balansekrakkens bruksområder

Det finnes flere faktorer å ta hensyn til når det gjelder å velge riktig kontorkrakk. Vil du ha en kontorkrakk å sitte på gjennom en hel dag, eller vil du kunne variere sittested? Er det viktig at stolen er hev- og senkbar, og skal stolen lett kunne flyttes mellom ulike skrivebord? I det brede sortimentet vårt finnes det mange ergonomiske krakker til alle slags formål. Balansekrakken er et sikkert kort for den som ønsker en smart og fleksibel arbeidsstol, og den passer i alle bedrifter.

Justerbar høyde

En ergonomisk krakk med justerbar høyde kan være et godt valg. En hev- og senkbar modell er fordelaktig både fordi man kan tilpasse den etter sin egen kroppslengde, og fordi man kan justere høyden ut fra skrivebordets premisser. Hvis du også har et hev- og senkbart skrivebord, kan du enkelt eksperimentere fram den absolutt ultimate arbeidshøyden og -stillingen for akkurat deg.

Materialet på setet

Kontorkrakker brukes daglig, og derfor må de være laget av et materiale som er både slitesterkt og behagelig. Derfor er det en stor fordel med seter som er kledd i kvalitetsstoff. Ta gjerne en titt på den populære balansekrakken vår UPis, eller kanskje balansestolen Point – med et sete av polyesterstoff med imponerende 100 000 Martindale i slitestyrke! Hos AZ Design finner du mange krakker av høy kvalitet som holder nivået lenge.

Krakkens farge

Hvis du vil ha en krakk som smelter inn i den øvrige innredningen, er en gråhvit eller svart krakk et godt alternativ. Hvis du i stedet ønsker en mer leken nyanse, er det effektfullt å velge en krakk i en herlig aksentfarge. Kanskje det gjør seg med en trendy lakserosa nyanse på arbeidsplassen din? De ergonomiske krakkene våre er så flotte at de godt kan synes og ta plass!

Praktisk størrelse

Krakken har vært en klassiker lenge, takket være den praktiske størrelsen. Det er ikke så rart at balansekrakker også har blitt utrolig populære. Ergonomiske kontorkrakker passer ved alle slags skrivebord, og akkurat som med vanlige krakker er det alltid bra å ha flere tilgjengelig!


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans