Lukk
    +46 86602030
Hjem / Kontormøbler / Bevaring / Sjalusiskap

Sjalusiskap

Sjalusiskap

Ser du etter et moderne oppbevaringsmøbel i tidløs design? Et sjalusiskap byr på den ultimate kombinasjonen av form og funksjonalitet! Takket være den smarte designen hvor sjalusidørene skyves oppover, slipper du å bry deg om åpningsområdet til dører eller luker. På den måten får du et møbel som lett kan plasseres nesten hvor som helst. Her finner du prisgunstige kontorskap med sjalusidører av høy kvalitet som passer godt i alle omgivelser. Dessuten tilbyr vi en sjenerøs mengderabatt når du velger å handle oppbevaring med sjalusi hos oss. Kjøpsguide sjalusiskap>>

Sortering:
Artikler per side:
1 artikkel
1 artikkel

Kjøpsguide – Sjalusiskap

Selvfølgelig henger det klassiske sjalusiskapet fortsatt med! Funksjonaliteten i kombinasjon med den stilrene designen gjør at et sjalusiskap passer utmerket nesten hvor som helst. For at du skal kunne få så mye ut av oppbevaringen din som mulig, guider vi deg gjerne til riktig valg av sjalusiskap.

Hvorfor skal jeg velge oppbevaringsløsning med sjalusidører?

Det er vanlig å bekymre seg for å vise frem en arbeidsplass som gir et rotete inntrykk på grunn av papirer og gjenstander. Men det er faktisk ikke bare besøkende som merker seg rotet. Altfor mange ting og arbeidsbunker kan også føre til stress for den som jobber. For å få en rolig arbeidsplass, kan det derfor være lurt å tone ned det visuelle, slik at hjernen slipper å jobbe med så mange synsinntrykk. Hvis du ønsker deg en rolig og harmonisk arbeidsplass, er derfor kontorskap med sjalusi en god oppbevaringsløsning.

Plassering av skapet

Vi er nok mange som har vært med på å finne et perfekt sted for et oppbevaringsmøbel – men så innsett at åpningsområdet til dører eller luker er for lite. Med et sjalusiskap blir det lettere å velge et passende sted. Den smarte designen med skyvbar front gjør at du kan plassere sjalusiskapet ditt nesten hvor som helst. Ettersom oppbevaring med sjalusidører gir deg optimalt med rom rundt skapet, fungerer det også perfekt i mindre rom. Har du et begrenset arbeidsområde med plassmangel? Da er kontorskap med sjalusidører en perfekt løsning for deg!

Fleksible hjul

Hvis du velger oppbevaring med sjalusi som også har hjul, øker du fleksibiliteten enda mer. Det er mange fordeler med å kunne flytte sjalusiskapet rundt, både når det kommer til tid og effektivitet. I mange bedrifter er bevegelighet og endring en naturlig del av hverdagen, og da må selvfølgelig innredningen kunne matche arbeidsmetoden! Hos AZ Design kan vi derfor tilby smarte sjalusiskap med hjul.

Muligheten til å låse inn det du oppbevarer

Selv om du stoler på kollegaene dine, kan det være fint å ha muligheten til å låse sjalusiskapet ditt. Personvern og andre retningslinjer stiller strenge krav til sikker oppbevaring, og derfor er det viktig å sørge for at oppbevaringsløsningen din med sjalusidører tilbyr akkurat det. Hos AZ Design finner du kontorskap med sjalusidører hvor både dører og skuffer kommer med lås som standard.

Farge og form

Når du skal velge sjalusiskap, er det en god idé å tenke gjennom hvordan skapet kommer til å se ut sammen med den øvrige innredningen. Et sjalusiskap kan gjerne ha en rolig og nøktern farge så det kan smelte inn på en pen måte. I AZ Designs store sortiment av kvalitetsmøbler finner du blant annet et hvitt sjalusiskap fra Cumwix med sjalusidør i sølv. Sammen med de rette linjene og hjulene i svart får møbelet et stilrent uttrykk som passer inn i alle omgivelser. Hvis du har spørsmål om våre sjalusiskap, er du velkommen til å ta kontakt med oss allerede i dag! Hos AZ Design streber vi etter å gjøre kundene våre så fornøyde som mulig!


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans