Lukk
Mandag–Fredag 8 - 17 +46 86602030
Hjem / Kontormøbler / Skrivebord / Justerbare skrivebord

Hev- og senkbare skrivebord

Hev- og senkbare skrivebord

Et hev- og senkbart skrivebord kan styrke et ergonomisk arbeidsmiljø så dere blir mer effektive i arbeidet. Fordelen med å ha et hev- og senkbart skrivebord er at man kan tilpasse skrivebordets høyde etter behovet. Mange av de hev- og senkbare skrivebordene våre er på lager for øyeblikkelig levering. Kjøpsguide hev- og senkbare skrivebord>> 

Sortering:
Artikler per side:
383 artikler
383 artikler

 

 

Kjøpsguide hev- og senkbare skrivebord

Å innrede et nytt kontor er et stort prosjekt, og et av de viktigste møblene er skrivebordet. Arbeidsmiljøet må være funksjonelt, og med hev- og senkbare skrivebord får man muligheten til å variere arbeidsstillingen i løpet av dagen. Det skal være enkelt og funksjonelt å kunne jobbe på plassen, så ergonomi og praktiske løsninger på møbler er viktig.

Å jobbe på kontor kan innebære hele dager foran en dataskjerm og ved et skrivebord. Naturligvis stiller det høye krav til skrivebordets kvalitet og funksjonalitet. Et godt skrivebord bør for eksempel være stort nok til at datamaskiner, lagring og andre viktige ting får plass uten at det blir vanskelig å jobbe der. Skrivebordet bør også være stabilt og enkelt å rengjøre ved behov. Ved å investere i hev- og senkbare skrivebord blir det mer komfortabelt å jobbe, da det er mulig å velge mellom å jobbe sittende og stående. Du kan også tilpasse høyden til din egen høyde og etter hvordan du synes det er mest komfortabelt å jobbe.

Dette bør du tenke på når du skal kjøpe nye hev- og senkbare skrivebordKöpguide höj och sänkbart skrivbord

Størrelse og materiale

Hvor mange er dere som skal oppholde dere på kontoret? Sitter dere i åpent kontorlandskap eller har dere egne arbeidsrom? Dette er faktorer som avgjør hvor stort skrivebordet bør være. Tenk også på hvilke arbeidsoppgaver som skal utføres på skrivebordet og hvordan det kan kobles til møblenes størrelse. Når det gjelder materialer er ofte en treplate å foretrekke, men sørg for at den er glatt og enkel å rengjøre med for eksempel en fuktig klut.

Ergonomiske aspekter

Ergonomi er veldig viktig, og spesielt hvis medarbeiderne tilbringer mange timer ved skrivebordet. Et hev- og senkbart skrivebord er derfor å foretrekke. Ifølge undersøkelser gir valgmuligheten mellom å stå eller sitte og jobbe et bedre arbeidsmiljø. Det er bedre fra et helsemessig synspunkt ettersom man reduserer risikoen for et statisk arbeidsmiljø. Med hev- og senkbare bord reduserer man risikoen for dårligere blodsirkulasjon. Å endre fra stående til sittende ofte er bedre enn å stå og sitte i lengre perioder. En enkel design medfører ofte ergonomiske aspekter, så sørg for eksempel for at bordbena ikke er i veien for medarbeidernes benplass, at man kan bruke en ergonomisk stol og at skrivebordsoverflaten er stor nok til å romme det man trenger.

Farge og form

Selv om det først og fremst er ergonomi og funksjonalitet som står i sentrum ved valg av hev- og senkbart skrivebord, trenger man ikke se helt bort fra farge og form. Svart, grått, hvitt og beige er klassiske farger som passer godt sammen med andre møbler som dere innreder kontoret med. Lyse eller duse farger kan også fungere bra, men en altfor skrikende farge gir ofte et rotete og stressende inntrykk. Når det gjelder form er enkle og stilrene linjer et godt alternativ – et enkelt designet bord er enklere å rengjøre og lettere å tilpasse til resten av innredningen.

Rengjøring av skrivebord

Som andre møbler samler skrivebord også opp smuss og støv. Velg derfor et slitesterkt og flatt materiale som er enkelt å tørke av med støvkost eller en myk klut. For mange kroker samler mer støv. På et naturfarget skrivebord synes dessuten ikke støv og ringer etter kopper og glass like tydelig som for eksempel på et hvitt eller svart skrivebord.


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans