For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Kjøkkenkniver / Kokkekniver / Sashimikniv, 25 cm

Global Sashimikniv, 25 cm, rustfri

Sashimikniv, 25 cm
-10%
Beskrivning:

Denne sashimikniven på 25 cm er et must for alle som setter pris på kunsten å tilberede sushi og sashimi. Med sin presisjon og skarphet tilbyr denne kniven en uovertruffen brukeropplevelse for både amatørkokker og profesjonelle.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Lengde: Bladlengde 25 cm

Vedlikeholdsråd:

  • Rengjøring: For å bevare knivens skarphet og glans, bør den vaskes for hånd med vann og litt oppvaskmiddel umiddelbart etter bruk. Tørk den med et kjøkkenhåndkle. Unngå å vaske kniven i oppvaskmaskinen da det kan skade både kniven og maskinen.
  • Underlag: Bruk et skånsomt underlag, som Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør, for å unngå skader på kniven.
  • Slitasje: Vær forsiktig med kniveggen; unngå unødvendig slitasje på den og bruk baksiden av kniven for å skrape av skjærebrettet. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.
  • Oppbevaring: Oppbevar ikke din Globalkniv i bestikkskuffen hvor den kan gni mot andre gjenstander. Bruk heller et knivfutteral, knivblokk eller heng den på en magnetlist med ryggen først.
  • Vedlikehold: Bevar knivens skarphet gjennom regelmessig skjerping med en skjerpestav eller våtsliper. Hvis kniven ikke blir tilstrekkelig skarp, vurder å slipe den med en slipestein eller overlate den til en profesjonell sliper. Japanske kniver bør holdes med en vinkel på 10–15 grader ved sliping.
Beskrivning:

Denne sashimikniven på 25 cm er et must for alle som setter pris på kunsten å tilberede sushi og sashimi. Med sin presisjon og skarphet tilbyr denne kniven en uovertruffen brukeropplevelse for både amatørkokker og profesjonelle.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Lengde: Bladlengde 25 cm

Vedlikeholdsråd:

  • Rengjøring: For å bevare knivens skarphet og glans, bør den vaskes for hånd med vann og litt oppvaskmiddel umiddelbart etter bruk. Tørk den med et kjøkkenhåndkle. Unngå å vaske kniven i oppvaskmaskinen da det kan skade både kniven og maskinen.
  • Underlag: Bruk et skånsomt underlag, som Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør, for å unngå skader på kniven.
  • Slitasje: Vær forsiktig med kniveggen; unngå unødvendig slitasje på den og bruk baksiden av kniven for å skrape av skjærebrettet. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.
  • Oppbevaring: Oppbevar ikke din Globalkniv i bestikkskuffen hvor den kan gni mot andre gjenstander. Bruk heller et knivfutteral, knivblokk eller heng den på en magnetlist med ryggen først.
  • Vedlikehold: Bevar knivens skarphet gjennom regelmessig skjerping med en skjerpestav eller våtsliper. Hvis kniven ikke blir tilstrekkelig skarp, vurder å slipe den med en slipestein eller overlate den til en profesjonell sliper. Japanske kniver bør holdes med en vinkel på 10–15 grader ved sliping.

Besøkte produkter

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter