For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kjøkkenutstyr / Kjøkkenkniver / Kokkekniver / Grøftekniv Classic, 21 cm

Global Grøftekniv Classic, 21 cm, rustfri

Grøftekniv Classic, 21 cm
-10%
Beskrivning:

Denne trancherkniven fra Global er et must for alle som setter pris på kunsten å skjære opp kjøtt og fisk med presisjon. Med sitt lange og smale blad er den spesielt designet for tranchering, det vil si teknikken å skjære opp kjøtt i tynne, jevne skiver. Denne kniven er like egnet for bruk med både rått og tilberedt kjøtt, samt for å forberede sushi og sashimi.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Laget av høykvalitets rustfritt stål, som garanterer langvarig skarphet og holdbarhet.
  • Størrelse: Bladlengde på 21 cm, optimal for presisjonsarbeid.

Vedlikeholdsråd:

  • Rengjøring: Vask kniven for hånd med vann og litt oppvaskmiddel og tørk umiddelbart med et kjøkkenhåndkle. Unngå å vaske kniven i oppvaskmaskinen for å beskytte både kniven og maskinen.
  • Underlag: Bruk et mykt underlag, som Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør, for å beskytte knivens egg.
  • Slitasje: Unngå unødvendig slitasje på kniveggen og bruk baksiden av kniven for å skrape av skjærebrettet.
  • Oppbevaring: Oppbevar din Globalkniv i et knivfutteral, knivblokk eller på en magnetlist for å unngå skader.
  • Vedlikehold: Bevar knivens skarphet gjennom regelmessig bruk av brynestav eller våtsliper. Om nødvendig, slipe kniven med en slipestein eller overlate den til en profesjonell sliper.
Beskrivning:

Denne trancherkniven fra Global er et must for alle som setter pris på kunsten å skjære opp kjøtt og fisk med presisjon. Med sitt lange og smale blad er den spesielt designet for tranchering, det vil si teknikken å skjære opp kjøtt i tynne, jevne skiver. Denne kniven er like egnet for bruk med både rått og tilberedt kjøtt, samt for å forberede sushi og sashimi.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Laget av høykvalitets rustfritt stål, som garanterer langvarig skarphet og holdbarhet.
  • Størrelse: Bladlengde på 21 cm, optimal for presisjonsarbeid.

Vedlikeholdsråd:

  • Rengjøring: Vask kniven for hånd med vann og litt oppvaskmiddel og tørk umiddelbart med et kjøkkenhåndkle. Unngå å vaske kniven i oppvaskmaskinen for å beskytte både kniven og maskinen.
  • Underlag: Bruk et mykt underlag, som Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør, for å beskytte knivens egg.
  • Slitasje: Unngå unødvendig slitasje på kniveggen og bruk baksiden av kniven for å skrape av skjærebrettet.
  • Oppbevaring: Oppbevar din Globalkniv i et knivfutteral, knivblokk eller på en magnetlist for å unngå skader.
  • Vedlikehold: Bevar knivens skarphet gjennom regelmessig bruk av brynestav eller våtsliper. Om nødvendig, slipe kniven med en slipestein eller overlate den til en profesjonell sliper.

Besøkte produkter

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter