For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Kjøkken og spisesal / Porselen og oppsett / Pastatallerkener

Pastatallerkener

Hvordan du velger å presentere en rett har stor innvirkning på gjestenes helhetsinntrykk. Vi spiser også med øyet. Velg derfor stilige pasta- og pizzatallerkener av høy kvalitet. Med platene våre presenterer du de italienske favorittene på den beste måten. Her kan du også velge mellom flere modeller. Vi tilbyr et stort og variert utvalg av pizzatallerkener i flere størrelser og i området med pastatallerkener kan du velge om du vil ha en dypere tallerken med en liten kant, eller en større tallerken med en bred kant.

Sortering:
Artikler per side:
9 artikler
Tallerken Terrain, dybde, rund
Lagervare
Bonna
fra 107,50 nok 162,50 nok
  • Ø20 cm
  • Ø27 cm
  • Ø28 cm
  • Ø30 cm
Flere varianter
Tallrik Therapy, dybde, rund
Lagervare
Bonna
fra 107,50 nok 162,50 nok
  • Ø20 cm
  • Ø27 cm
  • Ø28 cm
  • Ø30 cm
Flere varianter
Tallerken Ore Mar, dybde, rund
Lagervare
Tallerken Terracota, dybde, rund
Lagervare
Tallerken Dusk, dybde, rund
Lagervare
9 artikler

Pasta Tallerkener: En Fusjon av Funksjon og Stil for Enhver Restaurant

Midt i hjertet av en pulserende restaurant, hvor duften av nykokt pasta sprer seg, står en ofte oversett helt: tallerkenen. Men ikke hvilken som helst tallerken - vi snakker om spesialdesignet pasta tallerkener. Disse er ikke bare funksjonelle beholdere; de er kunstverk, uttrykksmidler og viktige verktøy for enhver kokk og restaurantinnehaver.

En Investeringsmulighet:

Å velge de riktige pasta tallerkener er en investering i din restaurants suksess.

Selv om de kan være dyrere enn gjennomsnittlige tallerkener, er kvaliteten, holdbarheten og det profesjonelle inntrykket de gir uvurderlige.

Å servere mat er en kunst, og akkurat som enhver kunstner trenger de riktige verktøyene, trenger hver kokk og restaurantinnehaver de beste tallerkene.

Pasta tallerkener er ikke bare skåler og plater - de er en del av den samlede matopplevelsen, den første kontakten kundene har med maten de snart skal nyte.

La ikke ditt valg av tallerkener være en ettertanke. Investerer du i kvalitet og design, vil dine retter ikke bare smake godt - de vil også se utrolig innbydende ut.

En perfekt tallerken kan transformere et allerede fantastisk måltid til et uforglemmelig minne for dine gjester. I den konkurranseutsatte verden av restaurantbransjen, er det disse små detaljene som kan sette deg øverst på listen over steder å besøke igjen og igjen.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter