Lukk
Mandag–Fredag 9 - 17 +46 86602030

For privatpersoner tilbys bare kontormøbler - Akkurat nå er alle høydejusterbare skrivebord på lager!

Hjem / Kjøkken og spisesal / Kantiner/gastrobakker

Kantiner/gastrobakker

Kantiner/gastrobakker

Kantiner er uunnværlige i kjøkkenet. I en kantine i rustfritt materiale kan både kald og varm mat holde temperaturen og holde seg frisk og god lenger. En kantine kan altså settes i et kjøleskap, men den kan også plasseres i for eksempel et varmt vannbad. Mange restauranter og kafeer bruker kantiner til å servere mat enkelt og pent på buffeer. De er enkle og praktiske og håndtere, og de kan stables oppå hverandre for smart oppbevaring. Bestill kantiner til restaurantkjøkken og kafé fra det brede sortimentet vårt på www.azdesign.no. Kjøpsguide kantiner/gastrobakker >>

Sortering:
Artikler per side:
270 artikler
Kantine i polykarbonat, GN 1/2, gjennomsiktig, 2 størrelser
LAGERVARE
-4%
Patina
fra 2,71 nok Rek. pris: 2,83 nok
Kantine, GN 2/3, uten håndtak, rustfritt, flere størrelser
LAGERVARE
-4%
Patina
fra 149 nok Rek. pris: 155 nok
Kantine i polykarbonat, GN 1/6, 150 mm, 2 farger
LAGERVARE
-5%
Patina
39 nok Rek. pris: 41 nok
Kantine i polykarbonat, GN 2/4, svart, 2 størrelser
LAGERVARE
1 2 3 4 5
Patina
fra 94 nok Rek. pris: 98 nok
Kantine i polykarbonat, GN 1/3, 200 mm, 2 farger
LAGERVARE
-5%
Patina
100 nok Rek. pris: 105 nok
Kantine i polykarbonat, GN 1/4, 150 mm, 2 farger
LAGERVARE
-5%
Patina
57 nok Rek. pris: 60 nok
Plast kantine i PP plast, GN 1/2, flere størrelser
LAGERVARE
Patina
fra 62 nok Rek. pris: 65 nok
Galler i rustfritt stål i 18/8 stål
LAGERVARE
Patina
fra 123 nok Rek. pris: 129 nok
Glasskantin, 360X165XH120 mm
LAGERVARE
-4%
1 2 3 4 5
Patina
208 nok Rek. pris: 217 nok
Brett, GN 1/1, rustfritt stål, flere størrelser
LAGERVARE
-4%
1 2 3 4 5
Patina
fra 162 nok Rek. pris: 169 nok
Kantine av polykarbonat, GN 1/2, gjennomsiktig, 2 størrelser
LAGERVARE
-5%
Patina
fra 8,42 nok Rek. pris: 8,83 nok
Kantine i polykarbonat, GN 2/4, gjennomsiktig
LAGERVARE
Patina
fra 94 nok Rek. pris: 98 nok
Kantine 2.0, GN 1 / 1-40, rustfritt stål, 5 l
LAGERVARE
-14%
1 2 3 4 5
Merxteam - Exxent
223 nok Rek. pris: 258 nok
Kantin, GN 2/3, 65 mm, utan handtag perforerad
LAGERVARE
-5%
Patina
250 nok Rek. pris: 262 nok
Støtteskinner rustfritt, 2 størrelser
LAGERVARE
1 2 3 4 5
Patina
fra 19 nok Rek. pris: 20 nok
Kantine i polykarbonat, GN 1/2, svart, 2 størrelser
LAGERVARE
-4%
Patina
fra 65 nok Rek. pris: 68 nok
GN Lock 2.0 1/2, klart polykarbonat, gjennomsiktig
LAGERVARE
-13%
Merxteam - Exxent
57,90 nok Rek. pris: 66,80 nok
270 artikler

Leasing Restaurangmöbler

 

Kjøpsguide – kantiner/gastrobakker

Kantiner er sannsynligvis et av de mest brukte redskapene i et restaurantkjøkken. Kantiner er større bakker tiltenkt nettopp restaurantvirksomhet. De er laget av rustfritt stål og holder både på varme og kulde, avhengig av hva du skal servere. Vi tilbyr et stort utvalg av kantiner til restaurantkjøkken, blant annet flatere og dypere varianter samt kantiner i forskjellige størrelser. De passer ofte godt i geidervogner. Våre kantiner til kafé og restaurant er uunnværlige i den daglige serveringen. Bestill profesjonelt kjøkkenutstyr hos oss på www.azdesign.no!

Kantiner i forskjellige størrelser

Kantiner brukes først og fremst til servering, og de er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser og former. Dessuten finnes det kantiner til å holde maten varm eller kald, og kantiner til oppbevaring. Her kan du for eksempel kjøpe kantiner i rustfritt stål, som er utmerket til vannbad samt til forskjellige typer geidervogner. Dersom du trenger smart oppbevaring til salatbufféen, har vi også kantiner i gjennomsiktig polykarbonat, perfekt når du vil kunne se innholdet i kantinen uten å åpne lokket. Apropos lokk: Du kan selvfølgelig kjøpe tilhørende lokk til kantinene våre, både i polykarbonat og rustfritt stål samt lokk med åpning til øse.

Kantiner til matlaging

Ettersom det finnes kantiner i en rekke forskjellige former og med forskjellige funksjoner, finner du også enkelt kantiner som tilpasset bruk i ovn. Skal du steke en mengde svinefileter? Ja, da passer det perfekt med en kantine med lav kant. Du får plass til over ti svinefileter i en vanlig kantine, og du kan enkelt sette den inn i ovnen og geidervognen. Også mindre kantiner kan settes i samme typer ovner og geidervogner, siden de er like brede. I stedet er det er dypet og formen som varierer. Det kan være smart å gå til innkjøp av forskjellige typer lokk, avhengig av hva du skal lage og servere.

Lokk til kantiner

Her finner du en rekke lokk, både enkle varianter i rustfritt stål eller polykarbonat, men også lokk med funksjoner. For eksempel har vi lokk med åpning til øse, noe som er praktisk hvis du skal servere saus eller gryterett. Du finner også tette lokk for mat som må behandles med forsiktighet. Til salatbuffeen kan det være smart å gå til innkjøp av en perforert kantine der vannet kan renne av. Ja, hos www.azdesign.no finner du både kantiner i forskjellige størrelser og former så vel som lokk og annet smart tilbehør. Husk at vi også selger geidervogner som du kan sette kantinene i, og på den måten spare verdifull plass i kjøkkenet.

GN-godkjente kantiner

I restaurantbransjen er det mange normer som må følges, blant annet for kantiner. En slik norm er den såkalte gastronormen, GN, som er et bransjemål for nettopp kantiner. GN er et merke som sikrer at kantinen følger en viss standard når det gjelder mål. Når du kjøper våre GN-kantiner, kan du altså bruke dem til hvilken som helst geidervogn eller ovn som er GN-merket, ettersom det er bransjestandarden. Dette er en fordel siden kantinene dine får større bruksområde, da de vil passe til både vannbad, geidervogner, ovner og serveringsvogner. Dessuten kan kantinene stables med lokk på. 


LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans