For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Diverse / Entrémøbler/Venterom / Besøksstoler

Besøksstoler

Vi tilbyr et bredt sortiment av besøksstoler for offentlige miljøer. De fleste kan velges med helt valgfritt stoff, skinn eller kunstskinn. Våre produkter kjennetegnes av høy kvalitet og stilrent design. Ved større innkjøp kan du gjerne kontakte oss for tilbud og hjelp om det er ønskelig. Finner du ikke det du ser etter online, kontakt da gjerne vår kundeservice for best mulig hjelp til å finne det du leter etter. Kjøpsguide besøksstoler >>

Stol Dublin kunstskinn
Lagervare
BM Sweden
fra 2 825 nok 3 800 nok
  • Vintage Black kunstskinn
  • Vintage Cocoa kunstskinn
  • Vintage Grey kunstskinn
  • Vintage Light-brown kunstskinn
Loungestol Net Relax
Nardi
fra 1 675 nok 2 150 nok
Stol Petra
Lagervare
Design Studio
fra 925 nok 1 112,50 nok
  • lys blå
  • Lys grå
  • Mellomgrå
Lagervare
Lenestol Öland i kunstleder, 4 farger
Lagervare
Lenestol Öland i tekstil, 4 farger
Lagervare
MG Furniture
fra 4 775 nok 5 187,50 nok
-43%
Lenestol Öland i fløyel, forskjellige design
Lagervare
Stol London, 2 farger, ben i krom
Lagervare
Matador, valgfri farge på trekk/stativ
inoff.
fra 10 846,25 nok 14 687,50 nok
Lenestol Lyon, 2 farger
Lagervare
Sarpsborg Metall
fra 15 537,50 nok 18 975 nok
Loungelenestol Amsterdam, 4 farger
Lagervare
Lenestol Paris, stoff/krom, 2 farger
Lagervare
Lenestol Lausanne Svart stoff
Lagervare
Lenestol Myra, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 412,50 nok 20 262,50 nok
Lenestol Marka, valgfri farge trekk/stativ
et al.
fra 7 062,50 nok 10 662,50 nok
Lenestol Agatha, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 9 962,50 nok 15 037,50 nok
Stol PL-0071B, valgfri farge stoff/ben
Paged
fra 5 237,50 nok 6 212,50 nok
Lenestolen Kyk, valgfri farge trekk/ben
et al.
fra 13 100 nok 19 787,50 nok
42 artikler

 

 

Kjøpsguide besøksstoler

Hvis du har åpnet en ny virksomhet, flyttet til nye lokaler eller vil bytte ut ditt nåværende møblement i en eksisterende virksomhet der du tar imot kunder, kan det være en god idé å møblere med passende besøksstoler som kunden kan slå seg ned i. Plasser ut komfortable sittegrupper med trendy sofaer i skinn for en koselig stemning, noe som passer perfekt i en lounge, restaurant eller resepsjon. Match innredningen med stoler i ulike modeller og farger i et venterom. Velger du sittegrupper, vil disse naturligvis ta opp mer plass, og har du et mindre lokale, kan det være bedre å satse på mer behagelige stoler som ikke er så voluminøse. Det kan virke enkelt å bare kjøpe inn noen billige stoler for å plassere i lokalet, men dette er ansiktet ditt utad, og det formidler det budskapet du vil gi til kunden.

Det er ikke bare farge og form som spiller en viktig rolle i valget av besøksstoler. Naturligvis bør de også være praktiske, funksjonelle og ikke minst passe den tiltenkte målgruppen. Et barn som venter på legen, har trolig andre behov når det gjelder besøksstoler enn en tenåring som besøker en ny og kul kafé sammen med vennene sine. Er dessuten klientellet hovedsakelig endre mennesker, eller hvis de har bestemte behov, er det enda viktigere å tenke på at stolene er ergonomiske og lette å sette seg i og reise seg fra.

Å tenke på når du skal kjøpe inn besøksstolerkjøpsguide besøksstoler

Funksjonalitet og praktiske egenskaper

Hvem skal sitte på stolene, og hvor lenge? En besøksstol på en kafé der mennesker sitter i lengre tid, stiller høyere krav til komfort enn for eksempel en besøksstol i et venterom med kort ventetid. Armlener og stoppede sitteputer er ofte mer komfortable enn pinnestoler og innbyr til å sitte i lengre tid. Sørg også for at det er godt med plass til bena mellom bord og stol, hvis det er tilhørende bord til stolene.

Utforming og design

Naturligvis er det viktig at stolene er praktiske, men glem ikke designet og utseendet, siden det er noe som speiler virksomheten din. Et besøks- og venterom hos lege eller tannlege kan med fordel innredes i beroligende farger. På en kafé eller restaurant kan du enten følge samme stil i hele lokalet, eller hvorfor ikke møblere i seksjoner med ulike stiler? Er lokalet først og fremst tiltenkt besøk av barn? Sats da gjerne på mer sprudlende og lekne farger og utforminger. Vil du at virksomheten skal oppleves som moderne og fresh? Sats da gjerne på trendy stiler med en twist for å skape en oppdatert følelse i rommet.

Holdbarhet og rengjøring

Er det mye folk som rullerer i lokalene dine, bør du sørge for at det er enkelt å gjøre rent og flytte møblementet rundt dersom du trenger mer plass. Hvis de skal settes utendørs, er det viktig å tenke på hvordan vær og vind påvirker materialet. Kanskje er plaststoler eller i det minste stoler med avtakbare puter det beste i dette tilfellet? Innendørs har du litt friere tøyler med tanke på valg av materiale. Hvis besøksstolene skal plasseres i en restaurant eller en kafé der gjestene spiser og drikker, kan det være lurt å tenke på at stolene bør være enkle å rengjøre for søl. Stoler uten trekk eller med avtakbart trekk er generelt enklere å holde rene og pene enn stoppede besøksstoler, samtidig som stoppede stoler ofte inngir en varmere og koseligere følelse i lokalet. 

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter