For privatpersoner tilbys kun kontormøbler

Hjem / Restaurantmøbler / Barstoler / Barstoler i tre

Barstoler i tre

Vi har mange ulike typer barstoler i tre for din restaurant- og kaféinnredning. Med alle barstoler er det mulig å velge mellom mange ulike farger på treslaget, noe som gjør at vi har en barstol som passer i alle slags miljøer. En barstol som også har sete med stofftrekk, har også mange ulike stoff og kunstskinn å velge mellom. Finner du ikke det barmøbelet du ser etter, kontakt gjerne vår kundeservice for å få god hjelp på veien. Vil gir prisgaranti for samtlige produkter og mengderabatt ved større bestillinger. Kjøpsguide barstoler i tre >>

Barstol Simon, 2 modeller
Lagervare
Design Studio
fra 1 962,50 nok 2 237,50 nok
Barstol James, wenge beis
Lagervare
Design Studio
fra 2 350 nok 2 925 nok
Barstol Jessica valnøtt bets, kunstlær svart
Lagervare
Barstol Rasmus Wenge
Lagervare
Fameg
fra 2 575 nok 3 187,50 nok
Barstol BST-18, valgfri farge trekk/stamme
Fameg
fra 3 287,50 nok 4 962,50 nok
Barstol  Michael, wenge
Lagervare
Fameg
fra 3 600 nok 4 487,50 nok
Barstol Osaka Metal 5716, to sittehøyder,4 farger sete
Pedrali
3 850 nok
prisgaranti - Kontakt oss for pris
Barstol Flora sh. 63 cm
BM Sweden
fra 4 150 nok 5 575 nok
  • Lys brun
Barstol Icho
Paged
fra 3 637,50 nok 4 900 nok
Barstol Malmö 232, 5 farger, sittehøyde 65 cm
Pedrali
6 750 nok
Prisgaranti - kontakt oss for pris
59 artikler

 

 

Kjøpsguide barstoler i tre

Barstoler i tre er vakre stoler med understell eller sete i tre, og de passer like godt i restauranten som i kafeen eller baren din. Vanligvis kombineres en barstol i tre med en sittepute, men den kan gjerne brukes uten sittepute også. En barstol i tre er faktisk riktig så komfortabel, til tross for det harde materialet. Vil du ha en mer luksuriøs følelse, velg et trekk i skinn til en barstol i tre.

Barstoler uten rygg er funksjonelle hvis det er liten plass. Disse barstolene har en liten kurve i setet som gjør at de er gode å sitte på. Med barstoler i tre skaper du en rustikk og trivelig følelse. I dag finnes det også moderne barstoler som blander tre og metall. Denne typen stoler passer utmerket i minimalistiske og moderne miljøer.

I dag finnes det et stort og variert utvalg av ulike barstoler. Tradisjonelle barstoler i tre, barstoler i tre med stålben og barstoler i tre med krom og fargesterke sitteputer. Tenk også over hvilken høyde du kan tenke deg at barstolene skal ha. Tradisjonelle barstoler er ofte så høye at man trenger støtte til føttene, men det finnes også lavere barstoler der det er enklere å ha en fot i gulvet.

Barstoler i tre

 

Viktig å tenke på når du kjøper barstoler i tre

Hvilket design

Med en hev- eller senkbar barstoler det lett for gjestene å stille inn den høyden som passer akkurat dem. En fleksibel høyde på 20 cm er vanlig. Barstoler som ikke kan justeres, er imidlertid mer stabile og har en fast konstruksjon.

Barstoler som skal plasseres på et sted der personer ikke kommer til å sitte over lengre tid, trenger ikke å ha ryggstø. Rett ryggstø eller barstoler uten ryggstø gir en følelse av at du ikke skal bli værende lenge. En barstol med ryggstø er komfortabel å sitte på også over lengre tid, så velg denne typen barstol dersom du vil at kundene skal bli sittende en stund. Oppmuntre gjestene dine til å bli lenger ved å tilby barstoler med stofftrekk med stoppet sete. Den samme effekten får du dersom du velger en barstol med armstø.

Hvilken sittehøyde

Riktig høyde på sitteplasser og bord er viktig. Barstolene dine skal være i riktig høyde til bordene der de plasseres. En kombinasjon av barstoler i tre i ulike høyder kan være koselig. Dersom stolene ikke kan justeres, bør du imidlertid sørge for at det finnes flere stoler av hver type.

Det er forskjeller i tykkelsen på ulike seter, så sjekk at du får en modell som passer akkurat dine ønsker. 

Form og farge

Skal barstolen passe til den øvrige innredningen, eller skal den gi et bevisst stilbrudd? Et lokale kan piffes ordentlig opp ved å bruke spesielle farger og former. Ulike treslag har også ulike farger, og du kan finne barstoler i alt fra kirsebærtre med oransje- og rosatoner til lønnetreets gule og eiketreets brune fargetoner.

Holdbarhet

Når du velger barstoler, tenk gjennom holdbarhet og komfort. En luksuriøs barstol i tre med skinn kan tåle overraskende uforsiktig behandling fra gjestene. Robuste trestoler med stoppede puter er et eksempel på en holdbar og samtidig komfortabel stol.

Rengjøring

Tre er et levende materiale, og aldring gir variasjon i mønster og glans. Treet kan også være overflatebehandlet på ulike måter. Hvordan stolen er, avhenger av treslagets hardhet og hvilken overflatebehandling treet har fått. Støvtørk overflaten regelmessig med en lett fuktet klut og ettertørk med en tørr klut. Rengjør møbelet med oppvaskmiddel eller milde, pH-nøytrale midler.

KONTAKT OSS

LES HVA KUNDENE SKRIVER


Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt 0 nok
Til kassen
✓ Prisgaranti
✓ Trygg og sikker e-handel
✓ Betale med Svea Finans

Favoritter(0 st )

Du har ingen favoritter